Cele mai spectaculoase vestimentaţii scenice ale cântăreţelor celebre!

4 februarie, 2015
jennifer lopez345 jpeg

Pentru artistele recunoscute la nivel internaţional, vestimentaţia scenică este un capitol pe care nu-l pot neglija atunci când au de concertat în faţa unui public numeros. Felul în care se îmbracă artistele le definesc

Pentru artistele recunoscute la nivel internaţional, vestimentaţia scenică este un capitol pe care nu-l pot neglija atunci când au de concertat în faţa unui public numeros. Felul în care se îmbracă artistele le definesc şi de cele mai multe ori este şi metoda ideală de a ajunge în atenţia publicului. În acest context, haideţi să vedem şi noi ce cântăreţe celebre au purtat de-a lungul carierei lor muzicale ţinute scenice spectaculoase!

Jennifer Lopez face un show incredibil atunci când intră pe scenă, iar pentru asta se foloseşte de tot felul de costumaţii spectaculoase. Iată câteva dintre ele!

image

Şi

image

Britney Spears este o altă artistă care are foarte mare grijă ce ţinută poartă pe scenă. Ea ştie foarte bine că imaginea unei artiste contează foarte mult în ochii fanilor aşa că în alegerea ţinutelor sale mizează pe sexy şi strălucitor!

image

Şi

image

Katy Perry este o artistă completă. Melodiile sale ritmate şi coregrafia energică fac de multe ori deliciul fanilor săi. Nici vestimentaţia sa scenică nu este de neglijat! Iată cât de îndrăzneaţă este cântăreaţa în materie de alegeri vestimentare pe scenă.

image

Şi

image

Madonna pune destul de mult accent pe spectacol şi pe vestimentaţiile scenice, iar fanii îi sunt recunoscători pentru efortul depus. Haideţi să ne amintim şi noi câteva dintre ţinutele purtate!

image

Şi

image

Nu cred că există persoană care să nu fi fost impresionată măcar de o ţinută purtată de Beyonce în timpul unui concert. Haideţi să le vedem pe unele dintre ele!

image

Şi

image

Şi

image

Lady Gaga este probabil artista cu cele mai multe costume scenice. Aceasta schimbă în timpul unui concert numeroase vestimentaţii incredibile. Iată câteva dintre ele!

image

Şi

image


Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg