Cele mai stabile cupluri celebre

11 martie, 2015

Au demonstrat ceea ce alţii nu credeau a exista la Hollywood şi au sfidat stereotipurile. Aceste cupluri celebre au reuşit să reziste într-un mariaj ca-n poveşti, dar nu lipsit de suişuri şi coborâşuri de-a lungu

Au demonstrat ceea ce alţii nu credeau a exista la Hollywood şi au sfidat stereotipurile. Aceste cupluri celebre au reuşit să reziste într-un mariaj ca-n poveşti, dar nu lipsit de suişuri şi coborâşuri de-a lungul anilor. Poate că nu le-a plăcut statutul de femeie părăsită ori de bărbat veşnic singur, dar cu siguranţă motivele au fost mai reale: dragostea dăinuie şi în Cetatea Filmului, la pachet cu voinţa şi munca obligatorii într-un mariaj.

Să aflăm care sunt cele mai stabile cupluri celebre, aşadar!

Tom Hanks şi Rita Wilson

Duc înainte cu graţie un mariaj de 26 de ani, fructificat cu doi copii. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru filmul “Volunteers”, în 1985, ca peste trei ani să devină soţ şi soţie. Ca să fie şi mai frumoasă povestea, acest cuplu celebru lucrează şi se susţine mereu: ea îl ajută cu deciziile profesionale şi cu accentul pentru unele roluri, iar el i-a fost actor în filme produse de ea.

Will Smith şi Jada Pinkett Smith

Un alt duo din seria celor mai stabile cupluri celebre s-a cunoscut tot la filmări. În cazul acesta, cele pentru serialul actorului, “Prinţul din Bel Air”, în 1990. În 1997, el şi Jada, care joacă şi ea în filme şi cu care are doi copii, s-au căsătorit şi nu s-au mai uitat înapoi.

Danny DeVito şi Rhea Perlman

Cei doi comici care s-au cunoscut tot muncind ca actori s-au mutat împreună după primele două săptămâni! Relaţia lor dăinuie de 40 şi ceva de ani, iar căsnicia actorului de 70 de ani cu partenera sa dăinuie de 32 de ani, deşi au confruntat o separare de 5 luni acum câţiva ani.

Matthew Broderick şi Sarah Jessica Parker

Cei doi actori sunt mai discreţi decât celelalte perechi, dar sunt căsătoriţi de 18 ani şi ei. Fratele actriţei i l-a prezentat pe tatăl celor trei copii ai ei, cu care a avut o nuntă tradiţională.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones

Marile staruri de la Hollywood au trecut prin foc şi pară în ultimii ani, dar au reuşit să rămână unul din cele mai stabile cupluri celebre. Sunt căsătoriţi de 15 ani şi au doi copii. Cel mai important e că Michael s-a cuminţit de când o are alături pe femeia fatală, Catherine, pe care nu ezită să o laude public de atâtea ori.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg