Cele mai stânjenitoare situaţii în care au fost puse vedetele

8 septembrie, 2015
Nicki Minaj Miley Cyrus 900 600 jpeg

Dacă vă gândeaţi că totul în jurul vedetelor este programat şi că ele nu au parte de momente stânjenitoare vă înşelaţi! Tocmai pentru că tot timpul un aparat de fotografiat sau o cameră de filmat pe urmele lor, vedetele apar în tot felul de situaţii compromiţătoare. Haideţi să rememorăm, astfel, cele mai stânjenitoare situaţii în care au fost puse vedetele!

Miley Cyrus făcută de râs de Nicky Minaj

Anul acesta, Miley Cyrus a fost gazda premiilor VMA. Din păcate pentru ea, a avut de îndurat injuriile altei colege de breaslă, pe motiv de ... bârfe!

În timp ce-şi accepta pentru cel mai bun videoclip hip-hop, Nicky a şocat pe toată lumea, întorcându-şi privirea către Miley Cyrus şi adresându-i cuvinte grele: „Acum să ne întoarce la târfa asta care a avut multe de spus presei despre mine. Miley, care-i treaba?”

Din fericire, Miley Cyrus a ştiut să gestioneze situaţia de criză şi a calmat pe cât posibil spiritele: „Suntem toţi în această industrie, ţoţi dăm interviuri şi toţi ştim că presa manipulează tot rahatul ăsta”.

Însă, cu siguranţă acest moment a fost unul extrem de stânjenitor pentru Miley, care cu siguranţă nu va uita ”această ieşire” din parte cântăreţei Nicky Minaj.

Katy Perry a căzut pe scenă

În 2008, Katy Perry a fost invitată să performeze la MTV Latin America Awards. Având în vedere stilul cântăreţei, pe scenă a apărut un tort imens, în care aceasta ”a plonjat” la sfârşitul piesei. Din nefericire pentru ea, ulterior, a căzut pe scenă şi nu a mai putut să se ridice nici chip, căci aluneca.

Sofia Vergara a rămas cu... fundul gol

Cele mai dese momente stânjenitoare sunt cauzate de incidentele vestimentare. Acesta a fost şi cazul Sofiei Vergara la premiile Emmy, din 2012. În timp ce păşea pe covorul roşu, rochia extrem de strâmtă a cedat, dezvelindu-i starului fundul în toată splendoarea. Evident, momentul a stârnit valuri de râsete, însă suntem siguri că Sofia nu a trăit atunci ”cel mai fericit moment” din viaţa ei. Asta, deşi, pe unii cu siguranţă nu i-a deranjat priveliştea.

Madonna a căzut de pe scenă

Şi dacă tot am menţionat o căzătură mai sus, merită să amintim şi „performanţa” Madonnei de anul acesta, de la Brit Awards. Nu de alta, dar este exemplu clar că o coregrafie complicată nu e întotdeauna ceea ce trebuie. În cazul Madonnei, ca şi-n cazul lui Katy Perry, tot „recuzita” a fost de vină.

Aceasta pusese la cale un întreg show, în care unul dintre dansatori îi trage pelerina de pe ea. Din păcate pentru ea, dansatorul şi-a executat sarcina cu prea mult exces de zel, şi a făcut-o pe aceasta să-şi piardă echilibrul şi să se rostogolească pe scări.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg