Cele mai stilate vedete la Gala GQ 2013

4 septembrie, 2013

Eleganţa pe covorul roşu a fost obligatorie la decernarea premiilor pentru GQ Man Of The Year de anul acesta. Şi nici nu se putea altfel, de vreme ce multe dintre cele mai mari staruri ale lumii artelor au participat la această gală. Evenimentul ţinut la Royal Opera House din Covent Garden, în Londra, a ţinut să aprecieze

Eleganţa pe covorul roşu a fost obligatorie la decernarea premiilor pentru GQ Man Of The Year de anul acesta. Şi nici nu se putea altfel, de vreme ce multe dintre cele mai mari staruri ale lumii artelor au participat la această gală.

Evenimentul ţinut la Royal Opera House din Covent Garden, în Londra, a ţinut să aprecieze valoarea inconstestabilă a muncii şi dăruirii unora dintre cei mai talentaţi actori, muzicieni, designeri sau politicieni, fie ei deja celebri sau în curs de devenire. Premiul de Legendă a fost câştigat de Michael Douglas, în timp ce Sir Elton John a căpătat trofeul de Geniu. Tom Ford a luat acasă premiul de Designer, iar primarul Londrei, Boris Johnson, premiul de Politician. Emma Watson s-a bucurat de premiul Femeii.

Deşi bărbaţii au fost în centrul atenţiei, femeile celebre au fost strălucirea reală a covorului roşu. Rochii alese, ţinute neconvenţionale, dar inspirate de clasic şi elegant, apariţii marcate de simplitate ori de modele îndrăzneţe, toate au impresionat prin bun-gust.

Nici vedetele masculine nu s-au lăsat mai prejos, însă haideţi să aflăm care au fost cele mai stilate vedete feminine pe covorul roşu, la Gala GQ Man Of The Year 2013!

Emma Watson

Rita Ora

Rosie Huntington

Ellie Goulding

Alexa Chung

Foto: Reuters, WennRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg