Cele mai tari momente de la ceremonia de închidere a JO 2012

13 august, 2012
john lennon 2 jpeg

Britanicii au oferit aseară, pe Stadionul Olimpic, un mega-show memorabil pentru întreaga planetă

O proiecţie specială, din arhiva lui Yoko Ono l-a adus pe John Lennon pe Stadionul Olimpic, spectatorii cântând alături de el cântecul Imagine - în vreme ce pe scena amenajată pe gazon, sub forma steagului britanic, chipul artistului a fost recompus din bucăţi de carton, la sfârşitul momentului numeroase baloane albe ridicându-se spre cer.

image

Într-o formă admirabilă după problemele grave de sănătate pe care le-a avut la sfârşitul anului trecut, George Michael a ridicat stadionul în picioare pe eternul lui hit Freedom - ulterior interpretând şi melodia sa proaspăt lansată, White Light.

image

Unul dintre momentele inedite de la ceremonia de aseară a fost cel al lui Annie Lennox - care a sosit pe stadion la bordul unei nave sau, mai bine zis, al scheletului unei nave, căci era vorba de o corabie bântuită, într-o apariţie dark, inspirată de melodia interpretată, de pe coloana sonoră a peliculei Dracula.

Cele mai cunoscute manechine ale Regatului au defilat pe podiumurile care au reconstituit drapelul Union Jack pe stadion - toate în creaţii ale celor mai cunoscuţi designeri britanici, desigur. N-au lipsit Kate Moss şi Naomi Campbell.

Freddie Mercury a fost, de asemenea, prezent aseară pe stadion, printr-o proiecţie specială - ulterior, Jessie J. creând un moment incendiar alături de componenţii legendarei trupe Queen, pe melodia We Will Rock You.

image

Russell Brand, într-o apariţie în stil Willy Wonka, a interpretat, de pe acoperişul unui minibus extravagant, hitul Beatles, I am The Walrus.

Comediantul din Monty Python, Eric Idle, a ridicat şi el stadionul în picioare cu un număr britanic clasic - melodia Always Look on the Bright Side of Life.

Fatboy Slim a animat publicul cu hitul său Right Here, Right Now, care a răsunat din creierul unei simpatice caracatiţe muzicale, ce a ocupat scena.

Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost apariţia celor de la Spice Girls - care s-au reunit special pentru ceremonia de închidere a JO 2012 şi care au cântat de pe 5 taxiuri tradiţionale londoneze.

image

Băieţii de la Take That n-au lipsit nici ei, impresionând audienţa - cu atât mai mult Gary Barlow, care, pentru acest show, a făcut efortul de a se recompune după drama de a-şi fi pierdut copilul la naştere. Apariţia celor de la Take That a culminat cu spectaculoasele focuri de artificii.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg