Celebrele picioare din "Basic Instinct", la 63 de ani: pozele cu care Sharon Stone vrea s─â retrezeasc─â instinctele primare

20 aprilie, 2021
1 sharon stone deschidere jpg jpeg

Actri┼úa a realizat o ┼čedin┼ú─â foto ├«n care las─â se vad─â c├ót de bine s-au men┼úinut picioarele cu care a f─âcut furori ├«n "Basic Instinct"

Sharon Stone a pozat pentru edi┼úia spaniol─â a revistei Elle, marc├ónd astfel lansarea autobiografiei sale cu dezv─âluiri ┼čocante. Imaginile sunt centrate pe splendidele ei picioare lungi, la fel de atr─âg─âtoare ┼či la 63 de ani. ├Än acela┼či timp, Stone ┼či-a dorit ┼či un look c├ót se poate de natural, f─âr─â machiaj ├«n exces. Asta cu toate c─â recunoa┼čte c─â, la nivel facial, a recurs la ajutor - dar nu la bisturiu. Actri┼úa a povestit c─â a avut nevoie de fillere dup─â accidentul cerebral din 2001 care i-a afectat expresia chipului - ┼či de atunci se bazeaz─â pe aceast─â procedur─â, evit├ónd bisturiul. "Azi a devenit ceva natural pentru femei s─â foloseasc─â fillerele, e aproape ca un tratament de beauty - folose┼čti mascara ┼či fillere. ┼×i este o alternativ─â mult mai bun─â dec├ót s─â ┼či se taie fa┼úa ┼či s─â nu te mai recuno┼čti dup─â", a spus Sharon.

sharon stone 1 jpg jpeg
sharon stone 2 jpg jpeg

Foto: Elle Spania