Celebritatea nu l-a ajutat şi în viaţa de familie! Jackie Chan nu se înţelege cu cei doi copii

22 octombrie, 2020
6 certo jpg jpeg

Jackie Chan este unul dintre cei mai recunoscuţi şi de succes actori din lume. A jucat în nenumărate filme de acţiune, iar averea sa este estimată la 350 de milioane de dolari. Cu toate acestea, viaţa sa personală nu a fost la fel de reuşită ca şi cariera sa.

S-au spus multe despre fiica lui Jackie Chan, care spune că părinţii ei au încetat să o susţină financiar şi au aruncat-o din casă după ce au aflat că este lesbiană.

La un momend dat, Etta Ng a postat un videoclip pe YouTube în care, împreună cu iubita ei, Andi Autumn, a cerut ajutor oamenilor, susţinând că locuiesc pe stradă. Jackie nu a recunoscut-o niciodată pe Etta drept fiica sa, deoarece vine din relaţia extraconjugală pe care actorul a avut-o cu o femeie pe nume Elaine Ng Yi-Lei în 1999. Aceasta a decis să o crească singură.

Într-un interviu din 2015, fata şi-a exprimat sentimentele care o încearcă vizavi de celebrul actor: “El nu este tatăl meu. Nu am sentimente pentru el. El este tatăl meu biologic, dar nu face parte din viaţa mea”.

9 certo5 jpg jpeg

Nici pentru fiul său nu a fost uşor. Fiica celebrului artist nu este singura care se află într-o situaţie complicată. Fiul său legitim, Jaycee Chan, care s-a născut din căsătoria starului cu actriţa Joan Lin, în 1982, a fost condamnat la şase luni de închisoare în 2014 pentru o infracţiune legată de droguri.

Bărbatul de 33 de ani a recunoscut că i-a adăpostit pe alţii pentru a consuma droguri, o acuzaţie care se pedepseşte cu până la trei ani de închisoare în China. Cu toate acestea, avocaţii săi au reuşit să-i reducă pedeapsa la doar şase luni. Jackie Chan nu şi-a folosit numele pentru a obţine un verdict mai bun pentru fiul său şi nici nu l-a vizitat pe Jaycee în închisoare.

Starul a avut o reacţie după incident:„Mi-e ruşine ca tată, am inima frântă”, a spus el.

Cu toate acestea, chiar dacă a fost o lovitură grea pentru familie, acest fapt l-a făcut pe Jaycee să se apropie mai mult de tatăl său. Jackie Chan s-a asigurat că intrarea în închisoare l-a făcut pe fiul său să se maturizeze. Sperăm că, la un moment dat starul filmelor de acţiune va putea construi o legătură bună cu copiii săi şi se va bucura de o viaţă de familie fericită.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg