Celebritatea nu l-a ajutat ┼či ├«n via┼úa de familie! Jackie Chan nu se ├«n┼úelege cu cei doi copii

22 octombrie, 2020
6 certo jpg jpeg

Jackie Chan este unul dintre cei mai recunoscu┼úi ┼či de succes actori din lume. A jucat ├«n nenum─ârate filme de ac┼úiune, iar averea sa este estimat─â la 350 de milioane de dolari. Cu toate acestea, via┼úa sa personal─â nu a fost la fel de reu┼čit─â ca ┼či cariera sa.

S-au spus multe despre fiica lui Jackie Chan, care spune c─â p─ârin┼úii ei au ├«ncetat s─â o sus┼úin─â financiar ┼či au aruncat-o din cas─â dup─â ce au aflat c─â este lesbian─â.

La un momend dat, Etta Ng a postat un videoclip pe YouTube în care, împreună cu iubita ei, Andi Autumn, a cerut ajutor oamenilor, susţinând că locuiesc pe stradă. Jackie nu a recunoscut-o niciodată pe Etta drept fiica sa, deoarece vine din relaţia extraconjugală pe care actorul a avut-o cu o femeie pe nume Elaine Ng Yi-Lei în 1999. Aceasta a decis să o crească singură.

stanga
dreapta
6 certo jpg jpeg
8 certo2 jpg jpeg
9 certo5 jpg jpeg

├Äntr-un interviu din 2015, fata ┼či-a exprimat sentimentele care o ├«ncearc─â vizavi de celebrul actor: ÔÇťEl nu este tat─âl meu. Nu am sentimente pentru el. El este tat─âl meu biologic, dar nu face parte din via┼úa meaÔÇŁ.

9 certo5 jpg jpeg

Nici pentru fiul s─âu nu a fost u┼čor. Fiica celebrului artist nu este singura care se afl─â ├«ntr-o situa┼úie complicat─â. Fiul s─âu legitim, Jaycee Chan, care s-a n─âscut din c─âs─âtoria starului cu actri┼úa Joan Lin, ├«n 1982, a fost condamnat la ┼čase luni de ├«nchisoare ├«n 2014 pentru o infrac┼úiune legat─â de droguri.

B─ârbatul de 33 de ani a recunoscut c─â i-a ad─âpostit pe al┼úii pentru a consuma droguri, o acuza┼úie care se pedepse┼čte cu p├ón─â la trei ani de ├«nchisoare ├«n China. Cu toate acestea, avoca┼úii s─âi au reu┼čit s─â-i reduc─â pedeapsa la doar ┼čase luni. Jackie Chan nu ┼či-a folosit numele pentru a ob┼úine un verdict mai bun pentru fiul s─âu ┼či nici nu l-a vizitat pe Jaycee ├«n ├«nchisoare.

Starul a avut o reac┼úie dup─â incident:ÔÇ×Mi-e ru┼čine ca tat─â, am inima fr├ónt─âÔÇŁ, a spus el.

Cu toate acestea, chiar dac─â a fost o lovitur─â grea pentru familie, acest fapt l-a f─âcut pe Jaycee s─â se apropie mai mult de tat─âl s─âu. Jackie Chan s-a asigurat c─â intrarea ├«n ├«nchisoare l-a f─âcut pe fiul s─âu s─â se maturizeze. Sper─âm c─â, la un moment dat starul filmelor de ac┼úiune va putea construi o leg─âtur─â bun─â cu copiii s─âi ┼či se va bucura de o via┼ú─â de familie fericit─â.