Celebritatea se moşteneşte! Băiatul lui Ştefan Bănică Jr. şi fata lui Cătălin Crişan au intrat la Actorie

17 septembrie, 2020
1 teatru jpg jpeg

Sunt tineri, frumoşi şi vor să cunoască celebritatea asemenea părinţilor. Ştefan Bănică Jr. e mai mândru ca niciodată. Fiul lui, Radu Ştefan, îi calcă pe urme, a intrat la actorie. În aceeaşi situaţie se află şi Cătălin Crişan. Fiica lui cea mare, Daria, a senunţat la Facultatea de Medicină pentru a simţi succesul pe scenă.

“Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ştefan. care a devenit student, intrând printre primii admişi la UNATC, secţia Actorie. Aşadar, suntem la a treia generaţie a familiei Bănică care urmează acelaşi drum şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu voi ! Îi mulţumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriţa Delia Nartea, cu care Radu Ştefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii şi adolescenţi, unde Delia investeşte pasiune, răbdare şi dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări şi tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Şi nu uitaţi că de voi depinde schimbarea mentalităţii în această ţară!”, a fost mesajul postat de Ştefan Bănică Jr pe o reţea de socializare.

Daria Crişan recunoaşte că acesta a fost visul ei dintotdeauna. “După lupte seculare, care au durat aproape o adolescenţă, am învins! Acesta a fost visul meu. Nu altul. Niciodată. Nu al altcuiva. Tocmai s-a împlinit.

Aveţi curaj. Fiţi sinceri!”

Fosta soţie a lui Cătălin Crişan, Lucia Bubulac, a completat-o rapid, semn că i-a acceptat vocaţia. “Atunci când îţi asculţi sufletul, viaţa îţi arată calea ! Mult succes în viitoarea carieră de actriţă!”Recente pe Ok! Magazine

afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu