Celebrităţi care au ajuns prin tribunale

16 decembrie, 2015
colaj jpeg

Stilul de viaţă extravagant, pretenţiile exacerbate şi dependenţele celebrităţilor le-au adus de multe ori în ipostaze indezirabile. Aşa se face că multe dintre starurile noastre preferate au fost nevoite să dea socoteală în faţa instanţei judecătoreşti. Haideţi să vedem, aşadar, cine a ajuns prin tribunale şi de ce!

Chris şi Rihanna

Începem cu Chris Brown care a ajuns în faţa judecătorilor de mai multe ori. Dar cea mai aspră pedeapsă a primit atunci când a fost chemat să dea socoteală pentru violenţa faţă de fosta lui iubită, cântăreaţa Rihanna.

Nicole Richie

Şi Nicole Richie a ajuns în tribunal după ce a fost prinsă la volanul unui autovehicul sub influenţa drogurilor. Nicole a primit pe atunci trei ani de închisoare cu suspendare.

Paris şi avocatul său

Paris Hilton a comis-o şi mai grav. Aceasta şi-a ptrecut 45 de zile în închisoare după ce a condus cu permisul suspendat. ”Îmi pare rău şi chiar n-am făcut-o intenţionat”, îşi motiva pe atunci Paris fapta. Cu toate acestea, declaraţia ei nu i-a mişcat deloc pe judecători, care oricum au condamnat-o la 45 de zile petrecute în arest.

[caption id="attachment_392252" align="alignnone" width="600"] Jennifer Lopez[/caption]

image

Chiar şi J.Lo a fost nevoită să dea explicaţii în faţa unui judecător după ce iubitul ei de atunci, P. Diddy, fusese implicat într-un schimb de focuri într-un club de noapte.

Martha Stewart

Iar momentul în care Martha Stewart a fost condamnată la cinci luni în închisoare a fost chiar şocant. Aceasta a primit sentinţa după ce a ascuns adevărul cu privire la o vânzare suspectă de acţiuni.

Michael Jackson

Michael Jackson a ajuns în faţa tribunalului chiar de mai multe ori. Acesta a fost anchetat penal după ce a fost acuzat că a molestat peste 20 de băieţi. Şi deşi nu a fost găsit vinovat, multe guri spun că starul a dat mită în valoare de 200 de milioane de dolari familiilor din care proveneau cei 20 de băieţi.

Winona Ryder

Winona Ryder, fosta iubită a lui Johnny Depp, a fost nevoită să lucreze 480 de ore în folosul comunităţii, să plătească o amendă de 10.000$ şi să execute trei ani cu suspendare pentru vandalism şi furt, după ce a fost arestată în decembrie 2001 pentru furt din magazine în valoare de 5.500$.

Eminim

Eminem a primit doi ani cu suspendare şi o amendă de 2,500$. În plus, a fost nevoit să suporte toate cheltuielile de judecată în procesul intentat cântăreţului pentru uz  ilegal de armă.

[caption id="attachment_392496" align="alignnone" width="600"] Robert Downey Jr.[/caption]

image

Acum este unul dintre cei mai respectabili actori de la Hollywood, însă în 1999 Robert Downey Jr. a primit trei ani de închisoare (din care a executat doar unul) din cauza drogurilor.

[caption id="attachment_392502" align="alignnone" width="600"] Sean Penn[/caption]

image

Nici Sean Penn nu este străin tribunalelor. Acesta a ajuns în faţa judecătorilor fiind acuzat de agresiune fizică. Acesta a petrecut chiar şi 60 de zile în arest după ce a pocnit un figurant de pe platoul de filmare al peliculei ”Colors”. Amintim că-n acea perioadă era deja eliberat condiţionat după alte două atacuri. În aceeaşi perioadă, actorul a fost acuzat că şi-a abuzat soţia, pe atunci Madonna. Din fericire pentru el, Madonna şi-a retras plângerea şi actorul nu a primit o sentinţă şi-n cazul acesta.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg