Celebrităţi care au defecte fizice. O cunoscută actriţă de 36 de ani are un ochi verde şi unul căprui

14 iulie, 2020
16 celebritati cu defecte jpg jpeg

Le vedem mereu pe covorul roşu, la evenimente, şi au apariţii fără cusur. Iată că celebrităţile cunoscute la nivel internaţional au şi ele defecte, dar, pe multe dintre ele, ştiu să le ascundă. Vorbim de un cântăreţ care are 4 mameloane în loc de două sau de actriţa de 36 de ani care are un ochi căprui şi unul verde. 

Încearcă mereu să apară în faţa publicului cu o imagine perfectă, dar realitatea e alta. Şi vedetele au probleme, şi ele se confruntă cu cerutir, cu discuţii, şi ele au defecte cu care se jenează. Vă vine să credeţi sau nu, dar şi celebrul Gerard Butler are un defect pe care l-a descoperit singur şi pe care nu şi-l ascunde. 

Harry Styles are patru mameloane

Fostul solist al trupei One Direction s-a născut cu o pereche de sfârcuri în plus, nu are două aşa cum e normal, ci patru. Nu, nu sunt simple aluniţe sau coşuri, pentru că a confirmat cu gura lui. Styles îşi dădea cu părerea referitor la asta prin 2012: "Probabil că am avut un frate geamăn, dar a dispărut şi şi-a lăsat sfârcurile în urmă".

Kylie Jenner are un deget mai mic decât celelalte

Are miliarde în conturi, dar are şi ea un defect. Kylie Jenner are un deget mai mic decât celelalte. Bineînţeles că a fost criticată de urmăritorii ei din mediul online, dar a reacţionat. Kylie a explicat cum s-a întâmplat totul. "Mi-am rupt degetul mijlociu în şcoala generală. Nu a fost nimic de făcut în cazul acesta. Un deget rupt trebuie lăsat să se vindece aşa cum vrea el". 

11 vedete cu defecte 4 jpg jpeg

E frumoasă, e celebră, are 36 de ani, dar are un defect care o face specială!

Mila Kunis are un ochi verde şi unul căprui

Dacă te-ai uitat vreodată cu atenţie la ochii actriţei, sigur ai observat că unul are culoarea verde, iar celălalt este căprui. În termeni medicali, această afecţiune se numeşte heterocromie, însă din câte se pare, actriţa nu s-a născut cu această condiţie medicală.

Într-un interviu, celebra Mila Kunis a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu o problemă oftalmologică,  suferind de irită oculară cronică. „Nu am văzut deloc cu un ochi, pentru mulţi ani, şi nimeni nu a ştiut asta. Acum văd foarte bine, m-am operat în 2010. Medicii mi-au pus o lentilă specială”, a dezvăluit Mila Kunis. Se pare că în urma operaţiei, Mila şi-a recăpătat vederea, însă culoarea ochilor s-a schimbat.

Gerard Butler are o ureche deformată

Gerard Butler are o ureche deformată, însă a aflat de defectul sau fizic abia în 2003, când a trebuit să se radă în cap pentru un rol. Actorul s-a născut cu o ureche clăpăuga, aproape că cea a elefantelului Dumbo. Cât timp a avut părul mai lung, nu şi-a dat seama că există o diferenţa vizibilă de poziţionare între cele două urechi. Când s-a ras în cap, a rămas şocat de cum arată. 

10 vedete cu defecte 5 jpg jpeg

Ashton Kutcher are defect la degete

Ashton Kutcher nu e nici el perfect. Actorul are două dintre degetele de la picioare lipite. Kutcher vorbeşte despre asta în stilu-i caracteristic: „Când arăţi aşa de bine, ceva trebuie să fie în neregulă”.

Vezi în galeria foto!

7 vedete cu defecte 8 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique