Celebrităţi care au gemeni

9 aprilie, 2015

Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker şi Celine Dion sunt numai câteva dintre celebrităţile care au adus pe lume copii gemeni. Haideţi să vedem ce alte vedete de la Hollywood sunt părinţi de gemeni!

Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker şi Celine Dion sunt numai câteva dintre celebrităţile care au adus pe lume copii gemeni. Haideţi să vedem ce alte vedete de la Hollywood sunt părinţi de gemeni!

În 2008, Jennifer Lopez i-a adus pe lume pe gemenii Emme şi Maximillian. Cei doi s-au născut la doar câteva minute distanţă unul de celălalt şi i-au făcut pe părinţii lor cei mai fericiţi din lume. Primele fotografii cu gemenii lui Jennifer Lopez şi ai lui Marc Anthony s-au vândut cu 6 milioane de dolari.

În iulie 2008, Angelina Jolie şi Brad Pitt deveneau părinţii gemenilor: Knox Leon şi Vivienne Marcheline.

Şi Charlie Sheen este tată de gemeni. Din păcate pentru el, o altercaţie cu fosta lui soţie, Denise Richards, s-a soldat cu un ordin de restricţie pentru actorul american. Charlie nu mai are voie să se apropie la mai puţin de 100 m de copiii săi. Bob şi Max s-au născut pe 14 martie 2009.

În noiembrie 2004, Julia Roberts i-a adus pe lume pe gemenii Hazel Patricia Moder şi Phinnaeus Walter Moder (alintat Finn).

La 42 de ani, Celine Dion a adus pe lume, pe data de 23 octombrie 2010, doi băieţi gemeni, la distanţă de un minut între ei. Gemenii s-au născut prematur, la doar opt luni. Pe nume Eddy şi Nelson, cei doi băieţi ai lui Celine Dion şi ai lui Rene Angelil s-au dezvoltat normal, iar acum la patru ani şi jumătate sunt fericirea celebrei cântăreţe.

După ce a anunţat că e homosexual, Ricky Martin a dezvăluit o veste şi mai şocantă. Acesta a devenit tatăl a doi băieţi gemeni, după ce a apelat la o mamă surogat.

Şi Mariah Carey are perechea ei de gemeni acasă. Monroe şi Moroccan Scott Cannon s-au născut pe 30 aprilie 2011.Recente pe Ok! Magazine

Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png