Celebrităţi care au rămas prietene, în ciuda faptului că s-au întâlnit cu acelaşi bărbat

29 martie, 2017
au ramas prietene jpeg

Pentru fiecare situaţie de genul Bella Hadid - Selena Gomez, există o altă pereche de prietene celebre care au împărţit acelaşi bărbat şi totuşi acest lucru nu a rupt legătura puternică dintre ele.

Debbie Reynolds şi Elizabeth Taylor

Triunghiul conjugal format din Eddie Fisher, Debbie Reynold şi Elizabeth Taylor.

În povestea celebră la Hollywood în care două prietene au fost cu acelaşi bărbat se încadrează perfect Debbie Reynolds şi Elizabeth Taylor. Reynolds şi soţul său Eddie Fisher erau prieteni vechi cu Elizabeth Taylor şi cu soţul acesteia, Mike Todd. Când Todd a murit într-un accident de avion, iar Elizabeth a rămas văduvă, ea şi Fisher s-au apropiat din ce în ce mai mult, apropiere care a culminat cu divorţul bărbatului de Reynolds şi cu căsătoria acestuia cu actriţa din "Cleopatra" - Taylor. Toată această situaţie a provocat un scandal enorm la acea vreme, deşi mariajul dintre Fisher şi Taylor nu a durat prea mult. În cele din urmă, Reynolds a iertat-o pe vechea sa prietenă, Taylor, s-au împăcat şi ulterior chiar au apărut împreună într-un show TV "These Old Broads".

Nikki Reed şi Nina Dobrev

Ian Somerhalder, Nikki Reed şi Nina Dobrev.

Dobrev s-a iubit cu co-starul său din serialul "Jurnalele Vampirilor", Ian Somerhalder. Cei doi au avut o relaţie timp de mai mulţi ani, dar s-au despărţit în 2013.  După această relaţie eşuată, Somerhalder s-a mutat cu prietena fostei sale, Nikki Reed, şi s-au căsătorit în 2015. De ani de zile au fost tot feluri de zvonuri că Reed a trişat şi i-a înşelat încrederea lui Dobrev, aceasta simţindu-se forţată să plece din producţia serialului. Cei trei au avut un fel de „triunghi amoros“ şi, în cele din urmă au închis gura târgului în luna februarie 2017, când au distribuit pe Instagram o fotografie în trei cu Ian, fosta iubită şi actuala soţie.

Cameron Diaz şi Kate Hudson

image

Amândouă au avut o legătură cu jucătorul de la Yankee, Alex Rodriguez, actualul lui J. Lo. Mai mult, au existat zvonuri că Hudson ar fi spus că Diaz s-a cuplat cu Rodriguez pe la spatele său, dar şi că ea ar fi fost cu fostul lui Diaz, Justin Timberlake, imediat ce relaţia lor s-a sfârşit. Cele două au înrgopat securea războiului în 2012, când s-au fotografiat împreună la petrecerea de după Oscar, părând foarte apropiate. Şi mai recent, în 2016, chiar au petrecut împreună la ziua de naştere a lui Nicole Richie.

Jennifer Aniston şi Courteney Cox

image

Co-staruri în serialul "Friends" şi prietene în viaţa de zi cu zi, Aniston şi Cox au împărţit şi ele un bărbat - mai exact pe solistul de la Counting Crows, Adam Duritz, prin anii '90. Aniston a fost prima care s-a iubit cu cântăreţul.

Gigi Hadid şi Taylor Swift

image

Hadid, prietenă cu Swift, s-a întâlnit cu cântăreţul Joe Jonas în 2015, şapte ani după ce starul pop Taylor a avut o relaţie cu Jonas în 2008. Swift nu pare să-i poarte pică frumoasei modeline şi chiar au fost văzute împreună pe la evenimente.

Selena Gomez şi Taylor Swift

image

Swift a împărţit acelaşi bărbat cu o prietenă mai mult de o singură dată. Gomez şi ea au fot prietene timp de ani buni şi amândouă au ales să iasă cu Taylor Lautner. Swift a fost iubita actorului din "Twilight" în 2009, iar piesa sa "Back to December" este fix despre această relaţie. Cu toate acestea, Gomez a fost prima care a iesţit cu chipeşul actor, chiar în acelaşi an cu buna sa prietenă. Chiar dacă l-au împărţit pe Lautner, cele două cântăreţe încă sunt foarte apropiate.

Taylor Swift şi Cara Delevingne

Şi din nou Taylor Swift. Cântăreaţa a fost împreună cu unul dintre băieţii de la One Direction, Harry Styles, în 2012-2013. Dar se zvoneşte că şi modelul Cara Delevingne a avut ceva treabă cu faimosul cântăreţ spre sfârşitul lui 2013. Cu toate acestea, se pare că celor două chiar nu le pasă că au împărţit acelaşi băiat, pentru că au fost văzute în mod constant împreună pe la evenimente sau arătându-şi dragostea pe reţelele sociale.

Dianna Agron şi Emma Roberts

image

Dianna Agron a fost iubita lui Alex Pettyfer pentru mai puţin de un an, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "I Am Number Four", dar s-au despărţit mai devreme decât s-ar fi aşteptat cineva, în 2011. Înainte ca asta să se întâmple, actorul englez a ieşit cu Roberts în 2008, şi-a făcut chiar şi un tatuaj cu iniţiala ei pe deget. De atunci, Dianna şi Emma au fost văzute împreună la mai multe evenimente mari, semn că în relaţia de prietenie a celor două nu există niciun impediment.

Kristen Wiig şi Drew Barrymore

image

Wiig şi Barrymore au fost apropiate timp de mulţi ani, dar nu le putem învinui atunci când au apărut nişte lucruri ciudate între cele două, în momentul în care Wigg a început să iasă cu fostul iubit al prietenei sale în 2014. Drew a fost iubita toboşarului de la The Strokes timp de 4 ani, despărţindu-se în 2006, înainte ca Wigg să înceapă să se apropie de el. La acea vreme Barrymore a mărturisit că nu i-a plăcut că prietena sa a tras-o pe sfoară: "Totul a părut atât de incestuos". Wiig şi Moretti s-au despărţit în 2013, iar ea şi Barrymore încă îşi mai vorbesc.

Drew Barrymore şi Gwyneth Paltrow

image

Cele două actriţe au fost prietene foarte bune timp de mai multă vreme. Aparent, faptul că ambele au fost iubitele lui Luke Wilson, Paltrow în 2001, după ce au filmat împreună la pelicula "The Royal Tenenbaums", iar Barrymore timp de câţiva ani în '90, nu le-a deranjat deloc.

Foto: Arhiva OK, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg