Celebrităţi care au renunţat la epilat, în favoarea ”naturaleţii”. Greşit sau de apreciat?

5 februarie, 2018
madonna jpeg

Starurile de la Hollywood ne surprind mereu cu preferinţele în materie de beauty, fie că încearcă o metodă nouă de a se tunde (vezi cea prin arderea vârfurilor), fie că se lasă pe mâna unui make-up artist avangardist. Recent, însă, un alt trend printre contur printre celebrităţile de peste Ocean. Cel de a apărea la evenimente publice ori în fotografii oficiale cu pilozitate la vedere! Unii le blamează, în timp ce alţii le susţin! Haideţi să le vedem şi noi pe cele care susţin acest ”trend”!

Miley Cyrus

image

Îi place să scandalizeze, iar acest ”trend” i-a servit perfect. Şi-a etalat părul de la subraţ, chiar vopsit, pe reţelele de socializare. Culmea e că nu vorbim despre un episod izolat, ci de mai multe momente în care Miley s-a fotografiat în astfel de ipostaze, isterizându-şi fanii internauţi.

Madonna

image

E atât de ocupată şi de... celebră, încât nu o încurcă cu nimic părul de la subraţ. Şi l-a etalat chiar în fotografii postate pe contul oficial de Instagram. Mai are rost să spunem ce părere au fanii ei? ”Păr lung, nu-mi pasă!”, a fost, oricum, descrierea ei.

Lourdes Leon

image

Aşa mamă, aşa fiică! Cu asemenea obieceiuri la mamă, era greu ca fiica Madonnei să fie altfel. Lourdes a apărut de mai multe ori cu pilozitate la vedere, chiar şi la... plajă!

Paris Jackson

image

Ea pare că face din viaţa ei un manifest continuu. Nu ştim exact pentru ce a militat, dar, recent, a apărut cu păr pe picioare, mâini şi la subraţ, în public. Dizgraţios?

Bella Thorne

image

La ea chiar nu ne mai miră nimic.!Nici măcar părul crescut de pe picioare, etalat pe reţelele de socializare. O să ne mirăm când o s-o vedem având o apariţie fără cusur! Aia da, noutate!

Lady Gaga

image

Ea a dus totul la rang de artă. O artă pe care nu toată lumea o înţelege ori... tolerează!

Julia Roberts

image

Ei i ”s-a întâmplat”! Chiar pe covorul roşu, la o premieră de film. Cu siguranţă nu s-a gândit că rochia e atât de revelatoare, iar timming-ul a fost nefericit.

Ashley Graham

image

Ea chiar a acordat un interviu celor de la revista Glamour, în care a vorbit despre pilozitate, dar şi despre preferinţele iubitului său în această chestiune. ”Dragă, eu am tufişuri. Punct. E vorba despre preferinţele tale şi despre cele ale partenerului tău”. Ce-i drept, noi n-am prins-o ”pe picior greşit”, fotografiile netrădând aceste ”preferinţe”.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg