Celebrităţi care au scris cărţi pentru copii

18 mai, 2015

Deşi viaţa glamour şi profesiile lor le ocupă destul de mult timp, celebrităţile de peste Ocean au găsit timp şi pentru alte pasiuni, precum ar fi scrisul. Surprinzător sau nu, unele dintre ele şi-au adunat ”înţelepciunea” în cărţi pentru copii.

Deşi viaţa glamour şi profesiile lor le ocupă destul de mult timp, celebrităţile de peste Ocean au găsit timp şi pentru alte pasiuni, precum ar fi scrisul. Surprinzător sau nu, unele dintre ele şi-au adunat ”înţelepciunea” în cărţi pentru copii.

Julianne Moore

Câştigătoare a unui premiu Oscar, Julianne Moore a scris chiar două cărţi pentru copii. Eroina cărţilor este Căpşunica Pistruiată şi a fost construită după... surpriză, chiar viaţa actriţei.

Click pe următoarea!

LeAnn Rimes este o altă vedetă care şi-a încercat talentul de scriitoare. Cântăreaţa a scos pe piaţa literară două cărţi despre un pui de tigru căruia îi este teamă de apă. Ce drăguţ, nu? Totuşi, trebuie să menţionăm că artista doar a schiţat povestea, iar soţul său e cel care a adus-o la forma finală, chiar dacă artista apare ca autorul cărţii.

Mare ne-a fost surpriza să aflăm că Madonna a scris o fabulă prin care voia să-i înveţe pe copii că ”banii nu aduc fericirea”. Şi dacă o spune tocmai un megastar cu conturi fabuloase atunci trebuie să o credem!

Tori Spelling s-a folosit de experienţa personală pentru a scoate o carte pentru copii. Eroina poveştii sale, Tallulah, încearcă să se descopere pe sine, în afara influenţei părinţilor săi bogaţi. Sună cunoscut? Da, actriţa a avut destul „material” disponibil în viaţa sa pentru această carte.

Şi dacă tot vorbim de inspiraţie, trebuie s-o menţionăm şi pe Gloria Estefan care a scos o carte pornind de la aventurile căţelului său, Noelle. În carte, animăluţul are parte de o serie de aventuri magice care, speră autoarea, să-i înveţe pe copii cum să se integreze, dar şi cum să facă faţă problemelor de imagine cu care ar putea să se confrunte copii la o vârstă fragedă.

Şi rapperul ”50 cent” a publicat o carte. Şi nu una oarecare. Una inspirată din viaţa sa, în care personajul principal este un bătăuş, anti-erou, menit să le transmită copiilor că această cale-n viaţă nu este una corectă. Well done, Curtis Jackson, alias ”50 Cent”!Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}