Celebrităţi care au spus "DA" în secret. Cine s-a căsătorit departe de ochii curioşilor?

14 martie, 2017
s au casatorit in secret jpeg

În timp ce unele vedete de la Hollywood îşi doresc o nuntă cu fast şi fac din acest eveniment unul mediatic, altele vor ca totul să fie departe de ochii curioşilor şi ai paparazzilor şi decid să se căsătorească în secret. Uite cine a reuşit să-şi ducă planul la îndeplinire, luând presa prin surprindere!

Adele şi Simon Konecki

image

După ce l-a numit pe Simon Konecki soţul ei la Premiile Grammy în februarie 2017, în cele din urmă Adele a confirmat că  este o femeie căsătorită, chiar în timpul unui concert. ”Sunt o femeie măritată acum. Mi-am găsit jumătatea”, le-a spus Adele fanilor prezenţi la concertul ei din Brisbane, Australia, pe 5 martie. Adele l-a întâlnit pe soţul său, afaceristul Simon Konecki, în 2011 şi de atunci formează o familie fericită şi au un fiu de 4 ani pe nume Angelo.

Penn Badgley şi Domino Kirke

Starul din Gossip Gril este acum un bărbt însurat. Actorul de 30 e ani s-a căsătorit în secret pe 27 februarie, la ceremonie fiind invitaţi doar apropiaţii cuplului. Penn şi sora starului din serialul "Girls",  Jemima Kirke, şi-au spus DA, după 3 ani de relaţie. El s-a căsătorit cu Domino Kirke, femeia cu care se iubea încă din 2014 şi au mers în faţa ofiţerului de stare civilă din Brooklyn. Sora lui Domino a distribuit o fotografie cu mireasa însoţită de mesajul "Sora mea cea mare şi noul meu frate. Felicitări însurăţeilor!”

Michael Phelps şi Nicole Johnson

image

Părinţii lui Boomer Robert s-au căsătorit în secret înainte de Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Căsătoria a fost oficiată de către agentul şi vechiul prieten al lui Michael, Peter Carlisle, în Paradise Valley, Arizona. In ziua nunţii lor, Nicole a scris un mesaj criptic pe social media: "O noapte de neuitat cu familia mea."

Kate Winslet şi Ned Rocknroll

image

Relaţia dintre starurile "Titanic", Kate Winslet şi nepotul lui Richard Branson, Ned Rocknroll "s-a aprins" încă de când cei doi au fost surpinşi de un incendiu în timpul unei vizite pe insula privată a magnatului. Cea de-a treia căsătoria a actriţei a avut loc pe 22 decembrie, când cei doi şi-au jurat dragoste eternă în faţa copiilor lui Kate, Mia şi Joe. Un an mai târziu, actriţa dădea naşterea copilului său cu Ned, micuţul Bear Blaze.

Zooey Deschanel şi Jacob Pechenik

image

Starul din "New Girl", Zooey, a luat pe toată lumea prin surprindere, nu numai prin anunţarea căsătoriei cu partenerul său, Jacob, dar şi cu vestea că a dat naştere unei "fetiţe frumoase şi sănătoase", la sfârşitul lunii iulie în 2015.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher

image

După ce a divorţat de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a cuplat cu Mila Kunis în 2012. Se pare că actorii din filmul 'That 70s Show' s-au căsătorit într-un weekend în iulie 2015, în cadrul unei ceremonii restrânse, la o livadă din California, jurându-şi iubire în faţa familiei şi a câtorva prieteni.

Adam Brody şi Leighton Meester

image

Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii foarte discrete, la începutul anului 2014. Căsătoria era previzibilă, căci nu este un secret pentru nimeni că cei doi actori erau nebuni unul după celălalt, fiind surprinşi în mod constant zâmbind ca un cuplu de adolescenţi îndrăgostiţi.

Harrison Ford şi Calista Flockhart

image

După o relaţie de 8 ani, Harrison Ford şi Calista Flockhart au mers la altar. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2010, în New Mexico, locul în care starul din "Indiana Jones" filma. Ceremonia a avut loc la un conac, iar fiul lui Harrison dintr-o căsătorie anterioară, Ben, a spus că evenimentul a fost o surpriză totală.

Ryan Reynolds şi Blake Lively

image

Actriţa din "Gossip Girl", Blake Lively, şi actorul  Ryan Reynolds au uimit pe toată lumea atunci când s-au căsătorit într-o ceremonie top-secretă în Mount Pleasant, Carolina de Sud în 2012. În timp ce Martha Stewart Weddings a pus la punct toate detaliile legate de eveniment, nu s-a aflat nimic înainte de nuntă.

Justin Theroux and Jennifer Aniston

image

Nu a fost deloc uşor pentru Jennifer Aniston să se căsătorească cu iubitul ei Justin, fără ca mass-media să afle. Pentru ca nunta lor să rămână privată, cuplul a invitat prietenii la o "petrecere de ziua de naştere a lui Justin", doar pentru a descoperi la sosire că cei doi actori au de gând să-şi unească destinele.

Rachel Weisz şi Daniel Craig

image

Actriţa din "Agora" şi James Bond au devenit soţ şi soţie într-o ceremonie desfăşurată în mare taină în 2011 la New York. Vestea a fost cel puţin surprinzătoare, având în vedere că cei doi s-au afişat prima dată ca un cuplu în urmă cu doar şapte luni înainte de nuntă. Chiar şi cel mai privat cuplu de la Hollywood, Daniel şi Rachel, s-a limitat la o listă restrânsă de invitaţi. La ceremonie au participat patru persoane,  inclusiv copiii cuplului din relaţiile anterioare - fiica lui Daniel, Ella, şi fiul lui Rachel, Henry.

Margot Robbie şi Tom Ackerley

La sfârşitul anului 2016,  actriţa din ”Suicide Squad”, Margot, şi iubitul ei Tom Ackerley şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete, organizate pe plaiurile natale ale actriţei. Margot şi Tom s-au căsătorit pe Coasta de Aur, Australia, căci aşa şi-a dorit actriţa. ”E locul în care a visat dintotdeauna să se căsătorească, dat fiind faptul că acolo a crescut pe când era un copil”, a precizat un apropiat. Margot şi Tom formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, relaţia lor derulându-se în mare parte în secret.

Kerry Washington şi Nnamdi Asomugha

image

Actriţa din serialul "Scandal" şi soţul ei, fotbalistul Nnamdi Asomugha, au spus "DA" într-o ceremonie liniştită, în Idaho, în iunie 2013. Cei doi vor deveni pătinţi de fetiţă luna aceasta.  Kerry îşi  păstreze viaţa personală departe de lumina reflectoarelor: " Vreau doar să vorbesc despre lucrurile bune, dar nu şi despre lucrurile personale".

Foto: Instagram, Twitter, Arhiva OK!

Alte staruri care s-au căsătorit în secret:

http://okmagazine.ro/people/news/staruri-care-s-au-casatorit-secret/index.htmlRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg