Celebrităţi care s-au împăcat după divorţ

19 aprilie, 2017
Natalie Wood And Robert Wagner jpeg

Faptul că ajung la divorţ nu înseamnă mereu că povestea de dragoste s-a încheiat. Tocmai de aceea, unele dintre cuplurile divorţate ajung să-şi mai dea o şansă chiar după o perioadă de despărţire. Fie despărţirea şi oficială. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete de la Hollywood s-au împăcat după ce au divorţat!

Jean Claude Van Damme şi Gladys Portugues

image

S-au căsătorit în 1987 şi-n acelaşi an au şi devenit părinţii fiului Kristopher. Relaţia lor era una plină de iubire, mai ales că li se năştea şi-al doilea copil, respectiv fetiţa Bianca. Totuşi, în 1992, la doi ani de când deveniseră a doua oară părinţi, Van Damme şi Gladys ajungeau la divorţ pe fondul unor neînţelegeri ireconciliabile.

La doi ani de la divorţul de Gladys, Jean trăia o poveste de dragoste cu actriţa Darcy LaPier, cu care s-a şi căsătorit şi cu care a avut un băieţel, pe nume Nicholas, venit pe lume în 1995. Alţi doi ani mai târziu, Jean Claude punea punct şi acestui mariaj, după ce îi fusese infidel lui Darcy cu Kylie Minogue, alături de care filmase în ”Street Fighter”.

În 1999, Jean Claude Van Damme revenea la femeia care l-a făcut pe deplin fericit: Gladys. În prezent, cei doi sunt împreună şi se bucură de familia lor, în ciuda obstacolelor întâlnite de-a lungul timpului.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton

Noiembrie 1975. O lună mai devreme, cei doi se căsătoriseră în Botswana.

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei ”Cleopatra”, în anul 1963. La doar un an de la începerea relaţiei lor, mai precis în martie 1964, cei doi spuneau ”Da” în faţa ofiţerului de stare civilă. După zece ani împreună, Elizabeth şi Richard puneau punct căsniciei lor, din cauza unei aventuri pe care celebrul actor o avusese cu una dintre colegele lui de breaslă.

În octombrie 1975, după o vară fierbinte, Richard şi Elizabeth se recăsătoreau, declarând că flacăra iubirii nu s-a stins nicicând. Din păcate, un an mai târziu, cei doi divorţau a doua oară.

Pamela Anderson şi Rick Salomon

image

Într-un exces de zel, în 2007, Pamela se căsătorea la Las Vegas cu Rick Salomon. Două luni mai târziu, actriţa a decis să anuleze acest mariaj.

Şapte ani mai târziu, Pamela şi Rick au decis să mai dea o şansă iubirii lor, recăsătorindu-se în ianuarie 2014. Nici bine nu s-au obişnuit cu ideea că sunt căsătoriţi că, în iulie, Pamela intenta un proces de divorţ. Totuşi, un judecător decide să-i anuleze petiţia, motiv pentru care cei doi mai dau o şansă relaţiei lor.

În 2015, Pamela a intentat divorţ pentru a treia oară, iar, de data aceasta, divorţul a fost pronunţat.

Melanie Griffith şi Don Johnson

image

În 1976, cei doi mari actori bifau două evenimente importante în viaţa lor: nunta, dar şi divorţul după doar şase luni.

După divorţ, Melanie decide să ajungă din nou la altar, însă la braţul lui Steven Bauer. Nici această decizie nu se arată prea inspirată, căci, la cinci ani de la căsnicie, Melanie şi Steven divorţează.

În 1989, Melanie se întoarce la Don şi la scurt timp devin părinţii Dakotei Johnson. Şapte ani mai târziu, adică în 1996, cei doi mari actori se despart pentru totodeauna. Melanie se căsătoreşte cu Antonio Banderas, iar Don o întâlneşte pe profesoara Kelley Phleger, cu care se şi căsătoreşte.

Eminem şi Kim Mathers

image

S-au cunoscut pe coridoarele liceului şi au rămas împreună şi după terminarea lui. Din 1989 şi până în 2001, când au divorţat, au trăit o poveste de iubire pasională, on-off. Prin 1995, au şi devenit părinţii unei fetiţe pe nume Hailie.

În ianuarie 2006, cei doi au decis să se recăsătorească, pentru a-i oferi un domiciliu stabil fetiţei lor. Din păcate, trei luni mai târziu, Eminem şi Kim şi-au dat seama că mariajul lor nu funcţionează şi au ajuns din nou la divorţ. În prezent, sunt divorţaţi, dar au custodie comună asupra fiicei lor.

Natalie Wood şi Robert Wagner

image

În 1956, Natalie mergea la o întâlnire aranjată cu Robert Wagner. Un an mai târziu, în decembrie 1957, cei doi îşi oficializau relaţia pentru ca patru ani mai târziu să ajungă deja la divorţ.

În 1972, după un alt mariaj eşuat şi un copil cu Richard Gregson, Natalie s-a întors în braţele lui Robert Wagner. S-au recăsătorit în luna iulie a acelui an şi, doi ani mai târziu, au devenit părinţii lui Courtney. În 1981, Natalie era găsită moartă lângul iahtul pe care petrecuse cu o seară înainte.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg