Celebrităţi care urăsc familia Kardashian

3 februarie, 2016
kim kardashian jpeg

Astăzi, sunt peste tot. Presa, în special cea online, le acordă spaţii din ce în ce mai largi, iar femeile din această familie par că-şi trăiesc viaţa mai degrabă pentru ochii publicului. Fetele Kardashian au reuşit, în ultimul timp, să cucerească nu doar telespectatori, ci şi unele nume mai spălate din showbizul american, cum ar fi cel al lui Beyonce. Dar sunt altele, mult mai mari, care nu suportă numele Kardashian şi ceea ce reprezintă el.

O familie enervant de prezentă în media

Reese Witherspoon

Talentata actriţă nu este o fană. În discursul ei din cadrul MTV Movie Awards, din 2011, vedeta a punctat: „Este posibil să ai succes la Hollywood şi fără să apari în reality show-uri“. Un atac indirect, dar atât de direct…

Seth Macfarlane Creatorul seriei “Family Guy” a fost mai clar, punctând dezgustul său via Twitter: „Când auzi vocea inconfundabilă a lui James Earl Jones anunţând «This is CNN», moment urmat de imagini de la nunta lui Kim Kardashian, ştii că America este în declin“.

Jon Hamm

Starul din “Mad Men” nu se joacă cu cuvintele când vine vorba de Kim Kardashian, talentatul actor descriind-o cât se poate de clar: fucking idiot. Starleta a replicat, susţinând că Hamm a fost deplasat, însă, într-un interviu, acesta a considerat că remarca rămâne una cât se poate de potrivită. Ouch!

Când ai clasa lui James Bond, e clar că priveşti de sus clanul Kardashian. Actorul britanic a declarat pentru GQ că popularitatea acestei familii te face să crezi că „tot ce trebuie să faci este să te porţi ca ultimul idiot la televizor şi vei fi plătit în milioane“.

Faimosul actor de comedie a declarat tare şi răspicat: „Faptul că familia Kardashian este mai populară decât un show precum Mad Men este oribil. Este o faţă foarte dezgustătoare a culturii noastre“.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg