Celebrităţile au ajuns la munca de jos, spală vase, fac curat! Cum se descurcă ele fără menajere şi servitori?

30 martie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Pandemia le-a afectat şi viaţa A-listerilor, nu numai pe cea a muritorilor de rând. De pildă, “bietele” staruri sunt nevoite acum să-şi facă singure curat în vilele lor somptuoase, să-şi strângă singure patul în fiecare dimineaţă...

Joan Collins

Ce-au fost şi ce-au ajuns vedete precum Joan Collins, Catherine Zeta-Jones şi Victoria Beckham! Ele au vrut să arate lumii întregi cum se descurcă fără menajerele pe care le aveau la dispoziţie de obicei 24 din 24 de ore. Acum, din cauza pandemiei, mulţi dintre foştii angajaţi ai vedetelor practică distanţarea socială şi stau şi ei acasă.

1 jpg jpeg

La 86 de ani, fosta vedetă din serialul Dinastia ne-a arătat tuturor pe Instagram că poate bine-mersi să aibă grijă de casa ei fără ajutoare. Actriţa a spălat ferestrele şi l-a pozat pe soţul ei, Percy Gibson (55), făcând patul în locuinţa lor de cinci stele din Londra.  

Cu toate că Londra este în carantină, menajerele mai pot lucra dacă respectă regula de-a păstra distanţa de 2m faţă de alţi oameni. Dar Joan n-a vrut să rişte, având în vedere că autorităţile britanice le-au cerut persoanelor de peste 70 de ani să se izoleze de restul lumii.

“Ei bine, cineva trebuie să o facă şi pe asta!”, a spus Collins în timp ce freca geamurile.

Victoria Beckham

Alte celebrităţi care trebuie să se descurce acum fără menajere în vilele lor sunt Victoria Beckham, Catherine Zeta-Jones, Geri Horner şi Sir Rod Stewart. Fosta membră a trupei Spice Girls a postat o fotografie cu ea purtând mănuşi de menaj şi spălând de zor vasele.

“Nu e prea posh ca să spele şi ea vasele…”, a comentat autoironic vedeta britanică. Victoria stă acasă împreună cu soţul David şi copiii Romeo (17), Cruz (15) şi Harper (8). Pandemia i-a prins în vila lor din Cotswolds, unde trebuie să se descurce singuri cu tot ceea ce înseamnă întreţinerea casei.

2 jpg jpeg

Designerul fashion a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram că David i-a găsit mănuşile, pe care le alintă gălbenele, şi i-a scris iniţialele ei pe ele – VB – , desenând apoi şi un simbol destul de… explicit pe ele. “Ador <gălbenelele> mele! Au devenit noile mele prietene!!”

Doamna Beckham a ţinut să precizeze şi cu alte ocazii că ea a trebuit să strângă după David, când acesta a gătit pentru familie pui, piure şi legume. Vedeta de 45 de ani a făcut doar pâine de casă, cu acea ocazie, şi a spălat vasele după aceea.

Catherine Zeta-Jones

zeta jpg jpeg

În acelaşi timp, Catherine Zeta-Jones nu a putut da de cei de la salonul de frizerie veterinară unde obişnuia să-l tundă şi să-l îmbăieze pe căţelul ei, Taylor. Izolată acasă cu soţul ei, Michael Douglas (75), actriţa a postat un comentariu amuzant la fotografia patrupedului – “A venit momentul să-ţi fac o baie, Taylor…”

michael jpg jpeg

Geri Horner

Geri, fosta membră a trupei Spice Girls şi actuala soţie a unui şef din Formula 1, se confruntă cu aceeaşi problemă – un căţel murdar. Însă ea s-a pus deja pe treabă, fără să se mai gândească cu nostalgie la vremurile când nu trebuia să-şi murdărească ea manichiura spălând căţelul familiei. Geri (47) şi-a spălat terrierul, pe simpaticul Flav, chiar în chiuveta bucătăriei.

geri jpg jpeg

“El e Flav. Adoră să facă baie!”, a comentat vedeta, după care a adăugat: “Minunat! Acum e curat şi drăguţ!”

Rod Stewart

În plină pandemie, Rod Stewart (75) se află în izolare la domiciliu cu soţia lui, Penny Lancaster (49), în casa lor din Miami. Şi, ca să treacă timpul mai repede, starul rock s-a apucat de făcut curaj în garaj. Asememea responsabilitate îi revenea, în mod normal, unui angajat al lui Rod, iar singurul efort al cântăreţului ar fi fost să-l plătească pe cel care i-ar fi făcut garajul lună, însă acum situaţia e complet diferită… Vedetele nu mai au ajutoare şi trebuie să-şi murdărească chiar ei mâinile cu treburile casnice.

rod jpg jpeg

Cântăreţul s-a lăsat pozat în interiorul unui container de gunoi, în care a aruncat tot felul de obiecte pe care s-a decis să nu le mai păstreze. Printre lucrurile considerate dispensabile se numără câteva găleţi cu vopsea şi rame stricate de tablouri.

rod iar jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique