Celebrităţile care au fost căsătorite (sau ÎNCĂ SUNT) cu persoane gay!

20 aprilie, 2017
2014 Tony Awards   Arrivals jpeg

Într-o lume actuală, în care persoanele gay îşi trăiesc pasiunile şi iubirile în vâzul lumii, e greu să ne imaginăm că, acum nu mulţi ani, unele persoane îşi ascundeau orientarea sexuală şi se căsătoreau cu persoane de sex opus doar pentru a nu fi priviţi altfel de societatea în care trăiau.

Vorbim chiar despre celebrităţi de la Hollywood, care au ieşit, ulterior, în faţă, şi şi-au declarat orientarea sexuală, deşi asta a însemnat un proces de divorţ scandalos, secrete dezvăluite şi multă durere cauzată partenerilor de viaţă. Dar, vorbim şi despre acele staruri hollywoodiene care, deşi sunt gay, încă sunt căsătoriţi cu parteneri de sex opus, în încercarea de  a mai salva nişte aparenţe. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Fran Drescher – Peter Jacobson

Peter Marc Jacobson & Fran Drescher

Celebra actriţă s-a căsătorit în 1978 cu Peter Jacobson. 21 de ani mai târziu, după un mariaj cu Fran, Peter recunoştea că e gay. Cei doi n-au avut niciodată copii, însă au rămas foarte apropiaţi, actriţa declarând mereu că relaţia lor a fost ”rară şi neconvenţională”. În prezent, Fran este o susţinătoare activă a comunităţii gay.

Judy Garland – Vincent Minneli

Foto: TheRichest

Judy şi Vincente Minneli s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Meet me in St. Louis”. Şi deşi nu s-a văzut niciodată căsătorită cu tiranicul regizor, Judy a ajuns în faţa altarului, la braţul lui, în 1945. La scurt timp de la acest moment, se năştea şi fiica lor, Lisa Minneli. Nimeni nu prevedea, însă, că mariajul lor ar putea lua o altă turnură decât cea fericită. Din păcate, suspiciunile lui Judy au crescut pe zi ce trece, iar cei doi au ajuns să divorţeze în 1950, din cauza faptului că Vincent era gay.

Lisa Minneli – Peter Allen

Foto: TheRichest

Tatăl său, gay, se căsătoriseră cu mama sa, în 1945, iar câţiva ani mai târziu se năştea ea, aşa că să fii atras de bărbaţi gay nu era un lucru nou în familia ei. Totuşi, nimeni nu se aştepta ca Lisa să calce în aceeaşi capcană.

Ei bine, asta s-a întâmplat. Primul soţ dintre cei patru ai artistei, Peter Allen, a fost gay. Culmea e că cea care le-a făcut cunoştinţă, şi a forţat şi uniunea lor oficială, a fost chiar mama artistei, Judy Garland. După cum era de aşteptat, acest mariaj s-a dovedit a fi un eşec total şi un chin pentru Lisa Minneli, mai ales că - în noaptea nunţii – Lisa şi-a prins soţul cu un alt bărbat în pat. Lisa şi Peter au divorţat de-abia după şapte ani.

Carrie Fisher – Bryan Lourd

foto: TheRichest

După ce s-a încheiat mariajul ei cu muzicianul Paul Simon, Carrie a avut o aventură scurtă cu agentul de talente Bryan Lourd.  N-au ajuns să se căsătorească, însă din această relaţie a rezultat singurul copil al lui Carrie Fisher, Billie Lourd (1992). Relaţia lor s-a încheiat în 1994, când Lourd a părăsit-o pe Carrie pentru un bărbat.

Betsy Drake – Cary Grant

Foto: Getty

Actriţa nu este cunoscută neapărat pentru rolurile ei din cinematografie, ci, mai degrabă, ca fiind cea de-a doua soţie a marelui actor Cary Grant. Betsy şi Cary s-au cunoscut în 1947, iar doi ani mai târziu erau deja soţ şi soţie. Cei doi au dus o viaţă privată, deşi Cary şi-a continuat cariera de actor, în timp ce Betsy s-a retras de pe micile ecrane pentru a se dedica scrisului. Mariajul lor a fost cel mai lung din ”palmaresul” actorului, Cary şi Betsy ajungând la divorţ de-abia în 1962.

Într-o carte scrisă de propria lui fiica, stă scris faptul că lui Cary Grant îi plăcea să fie numit ”gay”. Asta pentru că – spunea el – le făcea pe femei dornice să demonstreze contrariul. Culmea e că actorul a avut prin anii 1930 o relaţie cu actorului Randolph Scott. Cei doi se mutaseră împreună într-o casă în Malibu, cunoscută drept ”Bachelor Hall”.

Kelly Preston – John Travolta

Foto: arhivă OK!

Actorul n-a ieşit în faţă, până acum, pentru a-şi recunoaşte orientarea sexuală. Iar acest fapt, dar şi acela că încă e căsătorit cu actriţa Kelly Preston, cântăreşte mult în ochii unora care susţin că acesta ar fi hetero. Totuşi, nu e. Adică, da, Travolta a negat mereu zvonurile că ar fi gay, însă existenţa lui Gotterba, pilotul cu care actorul s-a iubit, susţine teoria potrivit căruia acestuia este gay. Gotterba chiar a dezvăluit că Travolta i-ar fi zis, la doar câteva luni după ce s-a căsătorit cu Kelly, că el e încă atras de bărbaţi.

Martha Raye – Mark Harris

Foto: TheRichest

După şase mariaje eşuate, celebra comediantă a ajuns în braţele lui Mark Harris, care era bisexual. Acesta era mai tânăr cu 33 de ani decât Martha şi nu era deloc binevăzut la Hollywood. Mark era perceput ca o persoană avidă după faimă, căutator de comori şi un peronaj mojic care îmbrobrodea dive apuse.

Martha şi Mark s-au căsătorit în Las Vegas, pe când el avea 42, iar ea ajunsese la 75 de ani, era parţial paralizată după un infarct şi disperată să nu ajungă într-un azil de bătrâni. Imediat cum s-au căsătorit, la trei săptămâni după ce s-au întâlnit, Mark a preluat frâiele ca manager al actriţei, negociind un contract de 50% din câştigurile acesteia. Martha a murit în 1994, şi i-a lăsat lui Mark casa ei şi 75% din averea ei.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg