Celebrităţile care se cunosc din liceu. S-au întâlnit, prima oară, pe coridoarele liceului

7 martie, 2019

 Unii oameni se întâlnesc de două ori în viaţă: o dată pe culoarele şcolii şi o dată la Hollywood, cum este cazul acestor vedete

Naomi Watts & Nicole Kidman

1 profimedia 0349260756 jpg jpeg

Australiencele şi-au petrecut adolescenţa împreună, în liceul de fete North Sydney şi erau nedespărţite. Ba chiar şi primii paşi în cariera de artis­te tot împreună i-au făcut, în trupa de teatru Flirting. „Sunt foarte mândră că suntem în continuare atât de bune prie­tene“, a declarat Nicole.

 Lady Gaga & Nicky Hilton

gettyimages 844358598 jpg jpeg

Deşi viaţa avea să dovedească de ce sunt în stare, cele două actuale dive au pornit... cu dreptul în viaţă, fiind educate la Şcoala Catolică de fete din New York. Cea care avea să fie mai mult Gaga decât Lady îşi aminteşte că Nicky Hilton era cam fiţoasă şi nu prea vorbea cu ea: „Era mereu asortată şi foarte îngrijită“.

gettyimages 989551658 jpg jpeg

Kirsten Dunst & Rami Malek

profimedia 0280303531 jpg jpeg

Starul din Bohemian Rhapsody a fost, în adolescenţa sa, îndrăgostit lulea de o altă vedetă a marelui ecran, actriţa Kirsten Dunst. Dacă atunci, pe holurile liceului, ea nici că îl băga în seamă, acum cei doi sunt chiar prieteni şi au dansat împreună la mul­te dintre petrecerile date la Hollywood.

Cameron Diaz & Snoop Dogg

gettyimages 80998488 jpg jpeg

Dacă vă vine să credeţi, cei doi au studiat la liceul Politehnic din Long Beach. Se cunosc cam de 25 de ani şi îşi amintesc cu amuzament de perioada adolescenţei. El spune despre Cameron că era „o fată de casă“, iar Cam povesteşte că a cumpă­rat cea mai bună marijuana de la Snoop: „Fuma foarte mult şi vindea iarbă de bună calitate“.