Celebrităţile care şi-au luat brevetul de pilot. Angelina Jolie şi John Travolta se află printre ele

14 ianuarie, 2020
3 travolta jpg jpeg

Pilotajul a devenit o provocare pentru foarte multe celebrităţi. Fie că au visat la asta din copilărie sau a fost o alegere de moment, tot mai multe vedete par hotărâte să se lupte cu înălţimile. Iată doar câteva dintre VIP-urile care au tras din greu pentru a obţine faimosul brevet!

Angelina Jolie călătoreşte mult, iar asta datorită filmelor în care joacă sau proiectelor sale de caritate. Acest lucru a inspirat-o să devină pilot. Înainte de a fi fotografiată zburând şi de a deţine un brevet, actriţa mergea alături de fiul său la aeroport şi privea avioanele. Tom Cruise apare de multe ori în filme sale în rol de pilot, dar mulţi  dintre admiratorii săi nu ştiu că această profesie o îmbrăţişează şi în viaţa de zi cu zi. În 1994, Cruise a obţinut certificatul de pilot, un vis pe care îl avea din copilărie. În "Misiune imposibilă", Cruise chiar pilotează un elicopter. La 52 de ani, Harrison Ford şi-a început cariera în aviaţie. Înainte de a deveni pilot de salvare, el lucra cu Asociaţia Piloţilor de Aeronave. Celebrul actor s-a prăbuşit cu un elicopter din timpul celui de-al doilea Război Mondial, dar din fericire a ieşit din accident nevătămat. Clint Eastwood crede că aviaţia poate fi asociată cu libertatea.„Eşti doar un număr pe cer. Toată lumea te lasă în pace ”, spune starul cu faţa neiertătoare.  

l recunoaşte că nu i-a fost uşor să înveţe cum să zboare. El consideră că această experienţă este una specială: „Cred că iubirea piloţilor pentru avioane nu poate fi explicată. Este o experienţă în sine. Este ceva care îţi poate schimba viaţa ”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg