Celebrităţile şi sosiile lor de ceară!

29 octombrie, 2014

Muzeul Madame Tussauds găzduieşte figurile de ceară ale mai multor celebrităţi de la Hollywood. Cât de reuşite sunt acestea, dar şi ce vedete s-au pozat lângă sosiilor lor de ceară, vedem în cele ce urmează:

Muzeul Madame Tussauds găzduieşte figurile de ceară ale mai multor celebrităţi de la Hollywood. Cât de reuşite sunt acestea, dar şi ce vedete s-au pozat lângă sosiilor lor de ceară, vedem în cele ce urmează:

Taylor Swift şi-a dezvelit figurina de ceară în octombrie 2010. Aceasta poate fi văzută la Muzeul Madame Tussauds din New York. Ce spuneţi, seamănă figurina cu celebra cântăreaţă?

Kim Kardashian este una dintre vedetele care s-au pozat lângă figurile de ceară care le imită. Duplicatul său îi seamănă destul de mult vedetei, nu vi se pare?

Asta da, replică! Gwen Stefani se bucură de o figurină de ceară foarte reuşită. Cu greu ne putem da seama care este originalul.

Şi Justin Bieber are o figură de ceară. Jovialul cântăreţ n-a ezitat să se pozeze alături de copia sa fidelă.

Cine şi-a dorit s-o întâlnească pe Heidi Klum, acum o poate face. Copia sa de ceară este disponbilă în celebrul muzeu din Berlin. Chiar şi Heidi a vrut s-o întâlnească, dovadă stând imaginea alăturată.

Una dintre cele mai reuşite replici de ceară este cea a lui Cheryl Cole. Singura diferenţă dintre cele două fiind nuanţa părului.

Helen Mirren este altă actriţă celebră care s-a pozat alături de copia sa de ceară. Reuşită replică, nu?Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg