Celebrul film ”Diavolul se îmbracă de la Prada” apare într-o nouă formulă. Ce actriță o joacă pe Miranda

22 februarie, 2024

Diavolul se îmbracă de la Prada (titlu original: The Devil Wears Prada) este un film american din 2006 regizat de David Frankel și produs de Wendy Finerman.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Meryl Streep și Anne Hathaway. Scenariul este scris de Aline Brosh McKenna pe baza unui roman omonim din 2003 de Lauren Weisberger.

Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (2) jpg

Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia.

E greu de crezut că rolurile jucate magistral de Anne Hathaway și de Meryl Streep pot fi egalate vreodată, însă iată, celebra producție revine în forță, sub forma unui musical.

Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg

Vanessa Williams va juca rolul Mirandei Priestly într-o nouă interpretare a filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”, rol pe care Meryl Streep l-a consacrat, l-a făcut emblematic!

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, de Williams și pe contul oficial de Instagram al producției, unde vedem un fragment promițător, în biroul revistei Runway Magazine, unde Miranda Priestly își exercită activitatea cu cele mai mari pretenții de la angajați. 

”Nu mai sta acolo așa! Cumpără bilete sau ieși”, se arată în materialul de promovare. Din câte se pare, e posibil ca Vanessa Williams să fie o Mirandei Priestly mai empatică.

Muzicalul „The Devil Wears Prada” a debutat la Chicago în 2022. În septembrie, a fost anunțat că producția se va muta în West End, o zonă situată în Londra, cunoscută pentru că găzduiește unele dintre cele mai bune producții de teatru din lume. Musicalul conține o partitură originală de la Elton John, o carte scrisă de Kate Wetherhead și versuri scrise de Shaina Taub.

Vanessa Williams nu este la primul ei rol de femeie în presă!

În ”Betty cea urâtă”, actrița de culoare a jucat-o fabulos pe Wilhemina Slater, editorul nemilos de la Mode Magazine. Acest rol îi este emblematic.

Alături de America Ferrera, care a interpretat personajul principal Betty Suarez, Williams a reprezentat ”sarea și piperul” producției. Ca acum să revină în pantofii Mirandei Priestly! Nu este deloc ușor, ba chiar riscant, întrucât Meryl Streep a urcat standardele atât de mult, încât e greu să ne gândim că o altă actriță o poate egala.

„A o aduce la viață Miranda Priestly în West End este un vis devenit realitate. Să fiți pregătiți, oameni buni!”, a spus Williams într-o declarație pentru Variety, în așteptarea debutului în acest faimos musical.

Foto: Profimedia & Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetJ Lo NY jpg
Kim și Khloé Kardashian, Profimedia (3) jpg
FotoJetBeyonce jpg
Elton John și soția sa GettyImages 51147281 jpg
Lucy Lawless Xena profimedia 0152166310 jpg
Marius Manole jpg
Otilia Bilionera si sotul ei turc, Bekir Ali Karakas  FOTO captura (7) png
Vladimir Draghia despre Insula de 1 milion   Instagram (4) jpg
Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Suki Waterhouse și Robert Pattinson, GettyImages (4) jpg
Kristin Davis, GettyImages (6) jpg
rebel wilson instagram jpg
Romanița PNG
Lionel Richie și Nicole Richie GettyImages 2134280848 jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Irina Baianț în Bali   FOTO Instagram jpg
Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg