Celebrul înotător Ian Thorpe: „Nu sunt gay. Sunt atras de femei”

14 octombrie, 2012

Multiplul campion olimpic la înot, australianul Ian Thorpe, în vârstă de 30 de ani, a suferit de depresie şi s-a gândit să se sinucidă, a mărturisit sportivul în autobiografia

Multiplul campion olimpic la înot, australianul Ian Thorpe, în vârstă de 30 de ani, a suferit de depresie şi s-a gândit să se sinucidă, a mărturisit sportivul în autobiografia sa, din care s-au publicat ieri câteva extrase. Dar mai interesant este căThorpe a fost tranşant în cartea "Acesta sunt eu: autobiografia" în legătură cu zvonurilor legate de orientarea sa sexuală: "Ca să fie clar, nu sunt gay şi toate experienţele mele sexuale au fost cu femei. Sunt atras de femei".

Sportivul care a revenit recent în competiţii mărturiseşte că a căzut în patima alcoolului, din cauza unei depresii puternice, şi că s-a gândit la sinucidere. "Mă gândeam şi la anumite locuri sau la anumite metode pentru a mă sinucide, dar mereu am dat înapoi, realizând că este ridicol. Dacă aş fi putut să mă sinucid? Privind în urmă, nu cred, dar au fost zile în viaţa mea pentru care mă trec fiorii şi acum", spuns înotătorul.

"Am realizat câtă bucurie le aduceam altora concurând: prietenilor, familiei, publicului, australienilor extrem de încântaţi când se câştigă medalii de aur. Îi făceam pe ei fericiţi, dar eu eram extrem de nefericit."

Thorpe spune că reuşea să adoarmă doar după ce consuma alcool, însă a precizat că nu a ratat niciun antrenament din cauza asta şi că a reuşit să le ascundă adevărul antrenorilor şi psihologilor.

Astăzi, Torpila vrea să îşi continue cariera sportivă şi să reprezinte Australiala Campionatele Mondiale din 2013.Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg