Celia, în lacrimi după ce şi-a înmormântat o colegă decedată în incendiul din Colectiv

4 noiembrie, 2015
Celia Colectiv jpeg

Artista şi-a condus pe ultimul drum o prietenă care şi-a pierdut viaţa vineri noapte, în club.

image

Celia a mărturisit cu lacrimi în ochi că a fost la înmormântarea tinerei Maria Vulcu, care a fost una dintre victimele din clubul Colectiv, şi că durerea pe care a trăit-o alături de părinţii fetei este greu de descris în cuvinte.

„Tocmai ce ne-am despărţit de familia îndoliată, iar cuvintele sunt... Nu există cuvinte care să descrie ceea ce simt aceştia. Te uiţi neputincioşi la ei. Familia trece prin momente foarte, foarte grele“, a declarat Celia prin telefon pentru „Star Magazin“.

„Am făcut dansuri împreună cu ea şi cu sora ei. Ne adunam când acasă la ele, când la mine. Părinţii noştri se împrieteniseră şi ei. De ce nu ne facem timp să ne adunăm când suntem noi şi o facem numai în momente d-astea? Durerea e mai mare cu atât cu cât îi vedem pe ai noştri. Şi eu am avut evenimente în care fumul de la aceste artificii mă îneca şi îmi venea să opresc evenimentul. Ce să spun? Ni se putea întâmpla oricăruia dintre noi. În momentul în care vor ajunge acasă şi se va face linişte vor începe să vadă flash-uri din aceste momente. Acum, ei sunt într-o stare de şoc, teleghidaţi. Viaţa te duce şi te întăreşte şi reuşeşti să depăşeşti aceste momente. Acum, când îi văd pe alţi oameni trecând prin evenimente similare, durerile sunt extraordinari de mari, dar Dumnezeu îţi dă putere. Cu siguranţă este o jertfă pentru ca alte evenimente de acest gen să nu se mai întâmple. E dureros pentru că este vorba despre copiii noştri, copiii ţării noastre“, a mai spus Celia pentru Antena Stars.

Fostă elevă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Deva, Maria Vulcu a urmat cursurile Facultăţii de Arhitectură din cadrul Universităţii Politehnice din Timişoara, pe care le-a absolvit în anul 2010. A urmat şi un master în arhitectură, iar în urmă cu aproximativ doi ani şi-a deschis, la Deva, un cabinet individual în acest domeniu. De circa doi ani, se mutase în Capitală, unde îşi dorea să ajungă un arhitect renumit.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg