Celia, în stare gravă la spital. Ce a păţit solista

5 aprilie, 2021
1 celia jpg jpeg

Celia, mama, dar şi sora ei au fost internate în spital, în stare gravă, cu coronavirus. În cele din urmă au reuşit însă să depăşească perioada critică. Artista are doar mulţumiri pentru cei care i-au salvat viaţa.

„Experienţa COVID-19 a fost un coşmar pentru mine/noi. Totuşi n-am cuvinte să mulţumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alţii, să rămână şi mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu ştiu cum le voi putea mulţumi, însă îi voi purta în rugăciuni.

Am fost internaţi mai bine de două săptămâni în Spitalul din Deva, secţia Infecţioase, şi ştiu că nimic nu a fost întâmplător.

Oamenii de acolo pur şi simplu ne-au dat putere şi ne-au şters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunata doamna dr. Oniciuc Antonela, cea care ţine închegată această echipa minunată, secţia infecţioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dansa. 

În momentele de disperare în care simţi că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplător.

Mulţumiri enorme promptitudinii doctorilor cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. dr. Blaj Patricia. De asemenea, enorme mulţumiri dr. Săceanu Oana Maria şi asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofiţa Vizitiu şi întregii echipe.

Regret că n-am reuşit să vă reţin tuturor numele, nici măcar feţele, vă vedeam doar ochii blânzi şi plini de compasiune. Vă mulţumim din inimă tuturor pentru rugăciuni!

Multe ar mai fi de spus şi când voi mai prinde puţină putere am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toţi!”, a scris Celia pe reţelele de socializare în urmă cu câteva ore.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram