Celia, revenire spectaculoasă în muzică. Pregăteşte un videoclip HOT de tot! Imagini aici!

14 august, 2017
celia jpeg

Cu siguranţă ai auzit şi chiar ai fredonat versurile melodiilor ei, "Şoapte" sau "Trag aer în piept". Celia, interpreta acestor piese, care au răsunat la radio în anii trecuţi, pregăteşte o revenire spectaculoasă. După mai bine de 4 ani în care a stat departe de scenă, cântăreaţa revine cu o piesă nouă, o baladă, şi cu un videoclip pe măsură.

image

Frumoasa artisă, care s-a întors de curând din Australia în ţara sa natală, alături de soţul Ardeli Ancuţa şi copilul cuplului, un băieţel de trei ani, s-a pus pus pe treabă şi promite o revenire spectaculoasă, în cel mai scurt timp. Deja a filmat un videoclip explozibil, alături de un artist talentat pe nume Karym, iar noi avem imaginile.

image

Primele cadre din clipul piesei  "La două capete", distribuite chiar de cântăreaţă pe contul său de Facebook, sunt de-a dreptul incendiare şi o înfăţişează pe Celia în costum de baie în apa mării, dar şi într-un piesaj de vis la Colibiţa, zona cu cel mai pur aer din ţară. Piesa şi videoclipul oficial vor fi lansate la începutul lunii septembrie.

image

Aşadar, locaţie de vis, un look de milioane şi o colaborare care se anunţă de succes, ingredientele cheie pentru o revenire în forţă: "Sunt atât de fericită şi nerăbdătoare să vă prezint noul meu videoclip, am avut parte de o echipa incredibilă...Cu toată sinceritatea vă spun că aici în România am găsit o locaţie extraordinară! O să vedeţi imaginile din clipul meu şi o să înţelegeţi exact ce vă spun!", a mărturisit Celia.

î

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg