Ce mari s-au făcut băieții lui Celine Dion! Imagine rară de familie

10 mai, 2022
celine92 jpg

Celine Dion a sărbătorit, duminică, Ziua Mamei alături de cei trei băieți ai ei.

Artista, care s-a luptat în ultimele luni cu grave probleme de sănătate, a recunoscut că se simte norocoasă că poate să împartă această perioadă de vacanță cu urmașii ei.

„Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii... și la acele mame care își fac în mod constant griji cum să-și păstreze copiii în siguranță... și la acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le oferi copiilor lor necesarul vieții”, a scris solista o fotografie în care apare cu cu René-Charles, 21 de ani, și gemenii de 11 ani, Nelson și Eddy.

„Aceste mame sunt cu adevărat cele curajoase și tuturor le dedic Ziua Mamei. Ne rugăm să găsească pace și mângâiere pentru familiile lor”, a spus Celine.

celin9 webp

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Dion a anunțat că amână din nou etapa europeană a turneului ei , deoarece încă se confruntă cu spasme musculare.

„Mai întâi a trebuit să mutăm spectacolele din cauza pandemiei, acum din cauza problemelor mele de sănătate”, a spus cântăreața care a lansat piesa „My Heart Will Go On”.

„Primesc tratament de la medici, iau medicamente, dar încă mă confrunt cu unele spasme și recuperarea pare mai lungă decât am sperat”.

Dion îi are aproape pe băieții ei din mariajul cu René Angélil.

Angélil  a murit de cancer  la vârsta de 73 de ani, în 2016. Dion a marcat a șasea aniversare de la moartea sa în ianuarie 2021 cu un mesaj de suflet.

„Aș minți dacă aș spune că sunt bine, mă gândesc la tine de cel puțin o sută de ori, pentru că în ecoul vocii mele îți aud cuvintele exact ca și cum ai fi acolo... Mi-e dor de tine”, a scris Celine în dreptul unei poze cu soțul ei.Recente pe Ok! Magazine

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg