Ce mari s-au făcut băieții lui Celine Dion! Imagine rară de familie

10 mai, 2022
celine92 jpg

Celine Dion a sărbătorit, duminică, Ziua Mamei alături de cei trei băieți ai ei.

Artista, care s-a luptat în ultimele luni cu grave probleme de sănătate, a recunoscut că se simte norocoasă că poate să împartă această perioadă de vacanță cu urmașii ei.

„Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii... și la acele mame care își fac în mod constant griji cum să-și păstreze copiii în siguranță... și la acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le oferi copiilor lor necesarul vieții”, a scris solista o fotografie în care apare cu cu René-Charles, 21 de ani, și gemenii de 11 ani, Nelson și Eddy.

„Aceste mame sunt cu adevărat cele curajoase și tuturor le dedic Ziua Mamei. Ne rugăm să găsească pace și mângâiere pentru familiile lor”, a spus Celine.

celin9 webp

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Dion a anunțat că amână din nou etapa europeană a turneului ei , deoarece încă se confruntă cu spasme musculare.

„Mai întâi a trebuit să mutăm spectacolele din cauza pandemiei, acum din cauza problemelor mele de sănătate”, a spus cântăreața care a lansat piesa „My Heart Will Go On”.

„Primesc tratament de la medici, iau medicamente, dar încă mă confrunt cu unele spasme și recuperarea pare mai lungă decât am sperat”.

Dion îi are aproape pe băieții ei din mariajul cu René Angélil.

Angélil  a murit de cancer  la vârsta de 73 de ani, în 2016. Dion a marcat a șasea aniversare de la moartea sa în ianuarie 2021 cu un mesaj de suflet.

„Aș minți dacă aș spune că sunt bine, mă gândesc la tine de cel puțin o sută de ori, pentru că în ecoul vocii mele îți aud cuvintele exact ca și cum ai fi acolo... Mi-e dor de tine”, a scris Celine în dreptul unei poze cu soțul ei.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg