Céline Dion, apariție spectaculoasă în rochie din piele, înainte de o zi specială! Cum arată diva

24 octombrie, 2024

Artista cunoscută pentru hitul "It's All Coming Back to Me Now" plus multe altele a avut o ieșire interesantă în Los Angeles, SUA.

Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png

După o perioadă îndelungată de stres cauzat de boala sa rară și debilitantă, vedeta face pași mici înspre o revenire în spațiul public.

Céline Dion a impresionat astă-vară la Paris, când a încântat pe străzile Orașului Iubirii, aclamată de oameni. Ea a cântat fenomenal la festivitatea controversată a deschiderii Jocurilor Olimpice.

Céline Dion revine în lumina reflectoarelor cu o apariție publică surpriză!

Cântăreața „My Heart Will Go On” și-a petrecut ultimii ani departe de scenă și de lumina reflectoarelor, pe fondul tratamentelor destinate ameliorării bolii sale grave, sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică autoimună rară, care provoacă rigiditate musculară și spasme dureroase.

La începutul acestui an, ea și-a revenit considerabil și a reușit o performanță splendidă la Jocurile Olimpice de la Paris, care i-a atras o mulțime de laude. Și chiar și acum pare că-și încântă fanii cu apariții publice notabile.

Una dintre ele este și cea recentă din Los Angeles.

Céline Dion în Los Angeles, Instagram (4) png

Marți, 23 octombrie, Céline Dion a fost prezentă la Los Angeles pentru a prezenta premiul City of Hope 2024 Spirit of Life lui Jay Marciano, președintele și CEO-ul AEG Presents, divizia de divertisment live a Anschutz Entertainment Group din Los Angeles.

Céline Dion în Los Angeles, Instagram (3) png

La eveniment, ea a uimit într-o rochie din piele neagră, fără bretele, cu o fundă supradimensionată, asortată cu un choker masiv din voal negru cu strasuri și un blazer negru. Céline a fost adesea consiliată de Law Roach, renumitul stilist al Zendayei.

Ulterior, echipa ei a accesat Instagram și a distribuit fotografii ale evenimentului, unde a scris: „O companie extraordinară s-a adunat acolo pentru a sprijini accelerarea cercetării și a tratamentului cancerului. Puteți afla mai multe despre cauză pe @cityofhope”.

Céline însăși a spus despre seara specială: „A fost onoarea mea să împart scena cu oaspetele de onoare, Jay Marciano, și cu oameni speciali, ca dragul meu prieten @eltonjohn pentru o seară cu adevărat de neuitat”.

Foto: Profimedia & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg