Céline Dion, apariție surpriză după o lungă perioadă de absență. Cum se simte vedeta

2 noiembrie, 2023

Celebra cântăreață canadiană a primit de ceva vreme un diagnostic crunt: o boală rară, debilitantă, care amenință s-o scoată definitiv din lumea artistică.

Celine Dion, Profimedia (1) jpg

De când a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Céline Dion s-a ferit de aparițiile publice. Până acum, când s-a afișat foarte veselă și energică.

Artista pare că este momentan într-o stare bună de sănătate. A fost văzută și filmată la Las Vegas, orașul care i-a fost casă ani de zile.

Autoarei hitului „My Heart Will Go On”, în vârstă de 55 de ani, i s-au alăturat cei trei fii ai săi, René-Charles, în vârstă de 22 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, (pe care îi are cu regretatul ei soț René Angélil), iar aceasta este prima sa apariție publică din ultimii patru ani.

Superstarul canadian lipsește din lumina reflectoarelor de câțiva ani și și-a amânat continuu revenirea pe scenă, în timp ce se luptă cu sindromul persoanei rigide.

Moartea soțului său i-a impactat viața negativ, emoțional și fizic. Căci cam de atunci a început declinul artistei canadiene.

Céline Dion a primit un diagnostic rar și neașteptat: SPR, sindromul persoanei rigide. Este o tulburare neurologică rară, există un caz la un milion de oameni! Artista și-a anulat în mod repetat spectacolele din ultimul an din cauza problemelor de sănătate, pe care anterior le-a descris drept „spasme musculare severe și persistente”.

Persoanele cu sindromul persoanei rigide suferă de rigiditate la nivelul trunchiului și membrelor, precum și de spasme musculare care pot apărea la întâmplare sau ca răspuns la anumiți factori.

În ciuda problemelor ei permanente și serioase de sănătate, Céline Dion s-a afișat radiantă și veselă într-un videoclip împărtășit de echipa de hochei Montreal Canadiens, în timp ce artista a venit în vestiarul lor după un meci, ca să-i felicite, luni seara.

În înregistrare o vedem degajată, veselă și îmbrăcată sport, într-o ținută bej și cu părul prins în coc. Céline Dion a dat mâna cu antrenorul echipei, Martin St. Louis și cu mai mulți membri ai echipei.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg