Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024! E bolnavă, vedeta a făcut un efort considerabil

5 februarie, 2024

Celine Dion a revenit aseară pe scenă, acolo unde îi place cel mai mult. Canadianca a făcut un efort vădit, în condițiile în care suferă de o boală rară și debilitantă.

Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg

Starul ce încânta iubitorii de muzică la Las Vegas a reapărut astfel în lumina reflectoarelor, în mod nesperat. Celine Dion se luptă de ceva timp cu sindromul persoanei rigide și această apariție este cea mai importantă de când a fost diagnosticată.

Ea a rămas într-un con de umbră în ultimii ani și a avut doar câteva apariții publice nesemnificative și semnalate pe Instagram. Comunicarea a venit din partea surorilor sale, care au grijă de ea.

Lui Celine Dion nu îi este deloc ușor, așa cum a mărturisit ea însăși într-un clip video postat pentru fani pe You Tube.

Iată însă că a făcut un efort și a ajuns pe scena Premiilor Grammy 2024, la cea de-a 66-a ediție, care s-a desfășurat la Los Angeles, duminică, 4 februarie.

Starul canadian a urcat pe scena de la Grammy pentru a anunța premiul Albumul Anului. În urmă cu 27 de ani, acest premiu era câștigat de ea. Publicul a ovaționat-o pe îndrăgita artistă, care a fost atât de emoționată.

Și deși a avut o adorabilă rochie de gală roz pudrat, Celine Dion nu a renunțat la pardesiul său maro, cu care a urcat inclusiv pe scenă.

Artista a făcut-o o mărturisire emoționantă publicului: ”Și eu vă iubesc! Nici nu știți cât sunt de fericită să mă aflu aici. Din adâncul inimii simt asta!”. Și se vedea, căci Celine Dion avea lacrimi în ochi și freca uneori mâinile de emoție.

Pe chipul ei s-a citit atât de clar regretul că boala nemiloasă a scos-o din ritm și o ține departe de lumea în care se simte atât de bine. Era doar o artistă completă. Și fanii ei sunt nostalgici după vremurile ”bune”, când susținea concerte și lansa albume.

Celine Dion i-a purtat noroc lui Taylor Swift, care intră în istorie cu ocazia asta, fiind singura artistă care câștigă un Grammy a patra oară, la aceeași categorie!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg