Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024! E bolnavă, vedeta a făcut un efort considerabil

5 februarie, 2024

Celine Dion a revenit aseară pe scenă, acolo unde îi place cel mai mult. Canadianca a făcut un efort vădit, în condițiile în care suferă de o boală rară și debilitantă.

Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg

Starul ce încânta iubitorii de muzică la Las Vegas a reapărut astfel în lumina reflectoarelor, în mod nesperat. Celine Dion se luptă de ceva timp cu sindromul persoanei rigide și această apariție este cea mai importantă de când a fost diagnosticată.

Ea a rămas într-un con de umbră în ultimii ani și a avut doar câteva apariții publice nesemnificative și semnalate pe Instagram. Comunicarea a venit din partea surorilor sale, care au grijă de ea.

Lui Celine Dion nu îi este deloc ușor, așa cum a mărturisit ea însăși într-un clip video postat pentru fani pe You Tube.

Iată însă că a făcut un efort și a ajuns pe scena Premiilor Grammy 2024, la cea de-a 66-a ediție, care s-a desfășurat la Los Angeles, duminică, 4 februarie.

Starul canadian a urcat pe scena de la Grammy pentru a anunța premiul Albumul Anului. În urmă cu 27 de ani, acest premiu era câștigat de ea. Publicul a ovaționat-o pe îndrăgita artistă, care a fost atât de emoționată.

Și deși a avut o adorabilă rochie de gală roz pudrat, Celine Dion nu a renunțat la pardesiul său maro, cu care a urcat inclusiv pe scenă.

Artista a făcut-o o mărturisire emoționantă publicului: ”Și eu vă iubesc! Nici nu știți cât sunt de fericită să mă aflu aici. Din adâncul inimii simt asta!”. Și se vedea, căci Celine Dion avea lacrimi în ochi și freca uneori mâinile de emoție.

Pe chipul ei s-a citit atât de clar regretul că boala nemiloasă a scos-o din ritm și o ține departe de lumea în care se simte atât de bine. Era doar o artistă completă. Și fanii ei sunt nostalgici după vremurile ”bune”, când susținea concerte și lansa albume.

Celine Dion i-a purtat noroc lui Taylor Swift, care intră în istorie cu ocazia asta, fiind singura artistă care câștigă un Grammy a patra oară, la aceeași categorie!

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg