Celine Dion, devastată! Soţul ei este pe moarte!

26 august, 2015
Chris Aire Jewelry Party At Pure Nightclub jpeg

Celebra cântăreaţă trece prin clipe teribile. Aceasta a declarat într-un interviu că se pregăteşte pentru tot ce este mai rău, iar soţul său este perfect conştient de tot ce i se întâmplă. Mai mult de atât, cântăreaţa a dezvăluit că soţul ei, René Angélil, i-a mărturisit că îşi doreşte să-şi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele ei.

image

În ultimii ani, cântăreaţa canadiană s-a restras din atenţia presei, dedicându-şi timpul în îngrijirea soţului şi totodată managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la gât. Însă, se pare că acesta din urmă a încurajat-o pe cântăreaţă să-şi reia activitatea. Aşadar, Celine Dion îşi va relua seria de concerte, primul având loc chiar săptămâna aceasta.

”Acel prim show va fi delicat. Vor exista momente de tăcere, râs, stângăcie, plâns. Dar acesta este sensul unei reveniri pe scenă - altfel, aş lansa doar un album", a spus cântăreaţa pentru USA Today.

Cât despre starea soţului ei de sănătate, Celine a declarat că va face tot ce-I stă în putinţă pentru a-I fi alături cu totul în acele ultime clipe. "Uneori, vrea să merg alături de el într-un loc diferit. Îl întreb: «Îţi e frică? Te înţeleg. Vorbeşte-mi despre asta». Iar René îmi răspunde: «Vreau să mor în braţele tale». Eu îi spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în braţele mele»", a continuat artista.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg