Céline Dion, femeia unui singur bărbat. Decesul soțului său, începutul declinului

9 decembrie, 2022
celine dion sot jpeg

Decesul soțului, începutul declinului lui Céline Dion. Artista i-a promis: ”O să mori în brațele mele”.

Îndrăgita artistă a mărturisit recent că se confruntă cu o serioasă afecțiune. O boală rară, care afectează 1 la 1.000.000 de persoane şi care face ca mușchii ei să se încordeze necontrolat.

Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg

Este vorba de aşa-numitul "Sindrom al Persoanei Rigide" și deși nu există un tratament pentru această boală, există tratamente pentru a încetini progresia. Din păcate, Céline Dion este nevoită să-și amâne cântările, o parte din viață practic, întrucât a mărturisit că a cânta este ce-i place să facă cel mai mult pe lume. Tocmai de aceea este o a doua  îngenunchere pentru Céline Dion, după decesul iubitului său soț, nevoită fiind să renunțe (iarăși) la ce îi este mai drag pe lume.

Toată viața ei s-a legat de muzică și pierderea soțului său a fost o dramă inimaginabilă, care a zguduit-o profund, în toate palierele existenței sale.

În martie 2015, Céline Dion dădea un interviu emoționant publicației People, în care explica cum a trebuit să fie puternică pentru René Angélil și copiii săi. I-a transmis soțului că îl va sprijini cu orice avea nevoie. Iar René Angélil i-a spus: ”Vreau să mor în brațele tale.” Atunci, Céline Dion l-a asigurat: ”OK, bine, sunt aici. O să mori în brațele mele”.

René Angélil a murit pe 14 ianuarie 2016, cu doar două zile înainte de a împlini 74 de ani. Familia a făcut anunțul trist: ” René Angélil a murit la 73 de ani la reședința sa din Las Vegas, după o lungă și curajoasă luptă cu cancerul. Vă rugăm să ne respectați nevoia de intimitate în această perioadă.”

Bărbatul și-a lăsat familia sfâșiată de durere: soția Céline Dion și cei trei copii ai cuplului,  René-Charles, Nelson și Eddy, dar și pe copiii din mariajele anterioare: fiul Patrick, fiica Anne-Marie și fiul Jean-Pierre.

În 2016, Céline Dion a mărturisit că în afară de René Angélil, n-a sărutat niciodată un alt bărbat. Faptul că omul vieții sale a plecat i-a schimbat pentru totdeauna optica. Artista s-a căsătorit cu mare fast în 1994 cu René Angélil, la Biserica Notre-Dame din Montréal, iar diferența de 26 de ani n-a fost niciodată un impediment al poveștii de iubire. Céline Dion avea 19 ani când a ieșit la prima întâlnire oficială cu cel ce avea să-i devină soț, deși au recunoscut că iubirea lor a început mai devreme. ”Nu ne-am ambalat și am ținut totul secret de dragul carierei.”, a mărturisit cântăreața pentru People în 2016. ”Am spus-o atunci când se cuvenea, când era acceptabil pentru lume, era iubire! N-am mai ascuns-o.”

În cartea sa ”Céline Dion: My Story, My Dream”, artista a descris începuturile pline de pasiune cu omul vieții sale. O legătură sacră ce ține dincolo de moartea sa, iar faptul că totul s-a dărâmat în viața sa, mai ales din punct de vedere al sănătății, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva trauma pierderii a fost pur și simplu de negestionat pentru artistă.

Cântăreața pare acum alt om, în declarația pe care a făcut-o pe Youtube este aproape de nerecunoscut, vizibil afectată de problemele și piedicile care îi tot apar. Céline Dion abia și-a putut stăpâni lacrimile, recunoscând că îi este atât de dor de publicul său.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG