Celine Dion, în stare tot mai gravă. Ce se întâmplă cu concertele artistei

17 ianuarie, 2022
5 celine1 jpg jpeg

 Celine Dion şi-a anulat turneul nord-american din cauza problemelor de sănătate. Artista a făcut anunţul pe reţelele de socializare.

„Speram cu adevărat că voi fi bine până acum şi voi putea pleca, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare şi să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii”, a spus Dion într-un mesaj postat pe Twitter.

Celine a finalizat iniţial 52 de spectacole din turneu până în martie 2020, înainte ca coronavirusul să se răspândească în toată ţara, şi intenţiona să reia spectacolele pe 9 martie 2022, la Denver, înainte de acest anunţ. Turul a inclus şi opriri în San Francisco, San Diego, Los Angeles, Pittsburgh şi alte state din S.U.A. şi oraşe canadiene.

Dion, care împlineşte 54 de ani în acest an, a primit recent tratament pentru spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să performeze, dar recuperarea se lasă aşteptată.

Dacă îşi va reveni, Dion va pariticipa la „etapa europeană” a turneului, care este programată să înceapă pe 25 mai, la Birmingham, Anglia. Cei care au achiziţionat bilete pentru spectacolele ce au fost anulate din turneul nord-american vor fi rambursaţi integral.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg