Céline Dion se pregăteşte de primul Crăciun fără soţul ei

9 decembrie, 2016
eiiii jpg jpeg

După ce şi-a luat “Adio!” de la  mult iubitul ei René Angélil în cursul anului acestuia, cântăreaţa se pregăteşte de primele sărbători de iarnă fără tatăl copiilor ei.

Celine Dion şi Rene Angelil în 1997

În timpul unui interviu acordat celor de la Page Six, Céline Dion a declarat că va avea nişte sărbători “dulci-amărui” şi că va profita de Crăciun ca să petreacă timpul cu fiii ei în linişte, nu se va îneca în durerea pierderii partenerului ei de viaţă.

“Nu pot să trăiesc gândindu-mă că mi-am pierdut soţul şi că băieţii mei nu au tată”, a declarat Dion. “Trebuie să fiu puternică pentru că acesta este stilul meu de viaţă: să fiu puternică, pozitivă, să-mi aleg bătăliile în care mă implic, să fac tot ce pot ca să trăiesc pentru ziua de azi, nu pentru mâine şi să ştiu că nimic nu e perfect şi nu tot din ceea ce-mi doresc se va îndeplini”, a conchis vedeta.

Céline l-a întâlnit pe Angélil când avea 12 ani şi, după câţiva ani de lucrat împreună, cei doi şi-au transformat relaţia profesională şi într-una romantic, căsătorindu-se într-o ceremonie spectaculoasă în 1987, la Montreal.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg