Céline Dion se tatuează în amintirea soţului ei! Ce vrea să facă diva?

2 august, 2016
Céline Dion à la sortie des studios de la NBC à New York jpeg

Am fost, cum am putut, alături de cântăreaţa canadiană, pe parcursul perioadei în care soţul ei, René Angélil, a luptat cu cancerul. Din păcate, Céline s-a văzut prea devreme purtând doliul de văduvă, acum şapte luni, ţinându-şi aproape cei trei copii ai lor.

Celine Dion cu gemenii şi Rene

Cu toate că diva de 48 de ani a continuat să apară în public şi chiar să ţină concerte, abia recent pare să-şi fi revenit complet după moartea celui care i-a fost soţ timp de 21 de ani. Nu de alta, dar noua Céline Dion pare mai tânără ca oricând, mai curajoasă ca oricând şi mai sexy ca oricând.

Céline Dion, pe 21 iulie 2016

“L-am iubit prea mult ca să îndur cei trei ani de suferinţă pe care i-a trăit, deci cumva sunt recunoscătoare că acea parte a vieţii lui s-a încheiat”, remarcase ea în timpul unui concert ţinut la Montreal, alaltăieri.

Iar această uşurare se vede, căci canadianca are de gând să facă multe lucruri îndrăzneţe, de acum înainte, parcă renăscută dintr-o bulă incomodă de tristeţe. O Céline care poartă ţinute sexy şi provocatoare, revelându-i silueta de invidiat, după cum putea vedea în acest top cele mai stylish apariţii ale ei. Dar, în afară de aspectul fizic, are de gând să încerce lucruri pe care nu le-ar fi făcut altădată: cum ar fi să îşi facă un tatuaj în amintirea soţului ei, sub forma unei bătăi de inimă a acestuia.

Da, Celine Dion tatuată...

image

Vedeta de 48 de ani a admis, într-un interviu filmat pentru publicaţia Vogue că are de gând să facă asta pentru a se gândi la iubirea sa de-o viaţă pentru totdeauna. “De vreme ce soţul meu a murit, aş putea să îmi fac un tatuaj sub forma unei bătăi de inimă. Aşa aş putea avea bătaia lui de inimă pe corpul meu tot restul vieţii mele”, a mărturisit ea, deşi până acum n-ar fi îndrăznit să apeleze la asemenea formă de artă. “Ştii, am văzut atâţi oameni care au tatuaje şi sunt aşa tineri, iar când îmbătrânesc şi numele se schimbă… obişnuia să fie Louise, acum e Louis. Te duci în jos, baby! E gravitaţia!”, a continuat Céline.

Celine Dion la "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"

Cât despre planurile ei de viitor, totul străluceşte: va avea concerte după concerte în Canada şi Las Vegas până în februarie şi va lansa un nou album în această lună.

René Angélil a murit la 73 de ani, pe 14 ianuarie, după o luptă lungă cu cancerul la gât. Din păcate, fratele lui Céline a murit şi el la câteva zile distanţă. Ea şi fostul soţ au trei copii împreună: René Charles (15) şi gemenii Eddy şi Nelson (5).

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg