Celine Dion şi-a dezvăluit suferinţa din ultimii 3 ani. Artista a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat cu ea de la moartea soţului ei

26 iunie, 2019
1 celine dion main2 png png

Soţul ei a decedat în ianuarie 2016, din cauza cancerului la gât. Cu toate acestea, artista a părut întotdeauna o fiinţă puternică şi stăpână pe situaţie, nelăsând ca suferinţa să-i afecteze viaţa de zi cu zi ori cariera.

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să treacă peste evenimentul tragic şi în cât timp şi-a găsit pacea. Artista de 51 de ani a mărturisit că a fost nevoie de trei ani pentru  a se împăca cu ideea că soţul ei a decedat şi că viaţa ei trebuie să continue. În curând, aceasta va pleca în turneul muzical „My Heart Will go on”, şi va fi primul după ce şi-a pierdut soţul.

”Aş spune că mi-a luat trei ani pentru a-mi recăpăta pasiunea, puterea şi energia de a merge mai departe. (...) Ei (n.r. copiii) au fost puterea mea. Toţi învaţă de acasă, au fost tot timpul cu mine”, a mărturisit Celine Dion despre aceşti trei ani scurşi fără Rene Angelil. Cât despre planurile de viitor, artista spune că următorul album va fi „spectaculos” şi că turneul muzical o încântă foarte tare.

”Nu există o vârstă pentru a începe un proiect, un vis. Toţi ar trebui să aibă curajul şi voinţa de a începe ceva nou”, a adăugat artista pe finalul interviului. Amintim că Rene Angelil avea 73 de ani când a murit şi că era căsătorit cu Celine Dion încă din 1994. Celine avea doar 12 ani când şi-a întâlnit soţul şi că pe atunci îl privea doar ca pe un mentor.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg