Charlie Sheen: a oprit tratamentul pentru HIV în favoarea unuia obscur. Declaraţiile noului “doctor”, şocante

13 ianuarie, 2016
400x267xDr ,P20Oz,P20and,P20Charlie,P20Sheen,P20Photo,P201 jpg pagespeed ic pyON ej5GS jpeg

Că faimosul star naşte controverse la tot pasul, o ştim. Dar chiar ieri a stârnit valuri de groază şi uimire în rândul fanilor după ce a anunţat, în cadrul unui episod din emisiunea “Dr. Oz”, că a renunţat de o săptămână la tratamentul medicamentos pentru infecţia sa cu HIV. Actorul de 50 de ani a mărturisit că a oprit medicaţia pentru a încerca un tratament alternativ cu ajutorul unui pretins doctor, Dr. Sam Chachoua, din Mexic.

Cu Dr. Oz, în cadrul unei serii de interviuri despre infecţia lui Sheen cu HIV

“Am renunţat la medicamente de o săptămână deja. Îmi risc viaţa? Sigur. Şi ce? M-am născut mort”, a zis Charlie Sheen. Decizia e cu atât mai şocantă cu cât analizele sunt proaste, apărând urme ale virusului HIV în sânge. “Sunt puţin confuz pentru că fix înainte să vin la emisiune, am primit nişte rezultate dezamăgitoare ale unor analize”, a spus Sheen în cadrul episodului. “Ştiu că e un experiment faptul că încerc altă abordare. Dar iată, celulele T erau nedetectabile şi acum au revenit”, spune starul, referindu-se la stare sa agravată acum.

Charlie Sheen a declarat lucruri şocante care îi pun în pericol sănătatea

Mai mult, noul său doctor, Sam Chachoua, nu are licenţă pentru a practic medicina în Statele Unite şi susţine, conform conversaţiei telefonice cu Dr. Oz, că lucrează la un vaccin anti-HIV şi crede atât de mult în tratamentul său că şi-a injectat sângele contaminat al lui Charlie Sheen. Culmea, susţine că actorul va fi “prima persoană din istorie care nu face terapie antivirală” şi care va fi vindecat de HIV. Cutremurător, nu?

Şi fostul doctor al lui Sheen, Dr. Robert Huizenga, a spus că este îngrijorat de decizia actorului din „Doi bărbaţi şi jumătate”  de-a renunţa la tratamentul pentru HIV şi i-a comunicat acestuia că “i s-ar rupe sufletul să rişte să se întoarcă la acea parte oribilă a trecutului”, referindu-se la morţile din cauza SIDA din anii ’80.

Conform managerului lui Sheen, la câteva ore de la interviul cu Dr. Oz, şi-a reînceput tratamentul antiviral, îngrijorat fiind de numărul crescând al celulelor T.