Charlie Sheen, dat în judecată de iubita pe care a obligat-o să avorteze

4 decembrie, 2015
poza jpeg

O fostă iubită de-a lui Charlie Sheen îl dă în judecată pe actor pentru suferinţă emoţională şi fizică, susţinând că cei doi au făcut sex neprotejat de cel puţin cinci ori înainte ca starul să-i mărturisească că este seropozitiv.

Charlie şi Brett

Scottine Ross – aka Brett Rossi – a declarat că l-a cunoscut pe celebrul actor pe când ea lucra ca actriţă porno, iar în scurt timp după ce s-au cunoscut, Charlie a cerut-o de nevastă.

Brett a mai precizat că ea a continuat să facă sex neprotejat cu Charlie şi după ce acesta i-a mărturisit că a contractat virusul HIV.

La un moment dat, actriţa de 26 de ani a rămas însărcinată şi a crezut că-l va face cel mai fericit om din lume pe logodnicul său. Din păcate, vestea nu l-a încântat deloc pe starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” şi, ba mai mult, a obligat-o pe logodnica sa să facă avort, pe motiv că nu-şi doreşte să aibă un ”copil retardat”.

Brett îşi aminteşte toate acestea acum şi e hotărâtă să ceară să i să facă dreptate, mai ales că pe timpul relaţiei lor, Charlie a şi agresat-o de câteva ori.

Amintim că nici despărţirea lor de anul trecut nu a fost una prea liniştită, Brett luând o surpradoză în luna noiembrie, după ce acesta i-a spus că nu o mai vrea în viaţa lui.