Charlie Sheen face orice ca să nu se întoarcă la droguri

13 aprilie, 2011

Actorul şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni bântuind New York-ul în căutarea de distracţii care să-i ia gândul de la „prietenele” sale de altădată, stupefiantele. După ultimul său show în metropola americană, actorul de 45 de ani s-a

Actorul şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni bântuind New York-ul în căutarea de distracţii care să-i ia gândul de la „prietenele” sale de altădată, stupefiantele.

După ultimul său show în metropola americană, actorul de 45 de ani s-a oprit, împreună cu una dintre starletele sale porno (cunoscute drept „zeiţele”) la cafenea, acolo unde a fost fotografiat la ora 2.30 dimineaţa. Şi unde Charlie s-a îndopat cu gogoşi. N-am văzut dacă a tras pe nas zahărul pudră, însă Sheen a postat pe Twitter: „Dunkin’Donuts. Nimic mai bun! Vă provoc să mă combateţi! Veţi câştiga!”. O oră şi un sfert mai târziu, starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” a fost pozat la o sală de box, unde a urmat un program nocturn de tonifiere musculară – şi a postat pe site-ul de socializare media: „Un vârcolac. Şi o zeiţă. La Omni Sports &Fitness”. În fine, la 4.30 dimineaţă, s-a oprit la un centru de tatuaje unde şi-a înfăşurat în jurul gâtului un şarpe – unul dintre „pet”-urile expuse acolo. Senzaţii tari! Charlie într-adevăr trebuie să se agite cam cât doi bărbaţi şi jumătate ca să stea departe de droguri.

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg