Charlie Sheen loveşte din nou!

12 decembrie, 2011

Aflat în Las Vegas, actorul a mai bifat o fază memorabilă, în care personajele sunt 1800 de fani de-ai săi plus... Justin Bieber!

Aflat în Las Vegas, actorul a mai bifat o fază memorabilă, în care personajele sunt 1800 de fani de-ai săi plus... Justin Bieber!

Ingredientul principal: neatenţia lui Sheen. Sau poate nepriceperea lui într-ale site-urilor de socializare? Greu de crezut, de vreme ce are 5.500.000 de fani pe Twitter! Iar aceştia au avut o surpriză uriaşă săptămâna trecută, când au observat că Charlie şi-a postat public... numărul de telefon. "310-954-7277. Sună-mă, fra. C.", suna mesajul. Iar fanii lui au crezut probabil că e felul lui Charlie de a se adresa întregii comunităţi care îi urmăreşte posturile pe Twitter. În realitate, actorul, care se afla atunci la cină cu nişte prieteni la restaurantul de lux Guy Savoy, din Las Vegas, a crezut că-i trimite un mesaj privat lui Justin Bieber.

Urmarea? Un martor din restaurant a declarat că telefonul lui a fost instantaneu asaltat de apeluri şi mesaje. "Îi suna întruna mobilul. Şi a primit 1.800 de mesaje în doar câteva minute. Charlie a văzut partea amuzantă a întâmplării şi a şi răspuns de câteva ori, cu replici de genul Alo, da. Ray's Pizza! Însă telefonul lui a continuat să fie asediat de apeluri şi SMS-uri, până când s-a blocat. Cred că oricum aveam nevoie de un telefon nou!, a fost concluzia lui Sheen. Surse prezente la restaurantul unde se afla Charlie susţin că, deşi pe masa lui şi a celor opt prieteni care îl acompaniau se aflau trei sticle de vin, starul nu a consumat niciun strop de alcool. Asta ca nu cumva să credem că şi-ar fi postat numărul pe Twitter când se afla în mijlocul unei beţii.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg