Charlize Theron a povestit despre primul ei sărut: „Nu eram iubiţi. Nu a contat!”

4 mai, 2018
charlize theron jpeg

Fiind invitata lui Stephen Colbert, la emisiunea ”The Late Night”, celebra actriţă de la Hollywood a povestit mai multe detalii intime, care au şocat audienţa.

Charlize Theron, despre primul sărut

În vârstă de 42 de ani, Charlize Theron s-a arătat foarte deschisă în a vorbi despre viaţa ei sexuală. Starul a povestit cu dezinvoltură despre prima oară când s-a sărutat cu un băiat, experienţă pe care a catalogat-o drept ”dezastruoasă” şi foarte ”neplăcută”.

Actriţa îşi aminteşte că s-a întâmplat la 12 ani, acasă la prietenul ei, pe grabă. „Aveam de gând să ne sărutăm pentru prima dată în seara aia. Eram trei fete care şi-au ales trei băieţi. Nici măcar nu eram iubit-iubită, era o seară ”de sărutat şi pipăit”. Indiferent de orice. (...) Mama lui venea pe alee şi mă gândeam <<Dude, trebuie să faci asta acum, nu mai pierde timpul!>>. Şi n-a fost bine. Nicky Smith, ce s-a întâmplat acolo? Pe bune!”, a glumit Charlize, uitându-se direct în cameră.

Cine ar fi zis că Charlize Theron e atât de jovială încât să împărtăşească aceste detalii cu publicului. Amintim că, până acum, actriţa şi-a ţinut viaţa privată cât mai departe de ochii curioşi ai lumii. Charlize a fost logodită cu Sean Penn, însă n-au ajuns la altar. Înainte de el, actriţa a avut o relaţie timp de nouă ani cu Stuart Townsend. Ea e mama a doi copii adoptaţi, pe nume Jackson şi August.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg