Charlize Theron în vacanţă. Cum arată actriţa în costum de baie la 45 de ani şi cu cine a petrecut în insula cunoscută ca ”cel mai bine păstrat secret al Greciei”

6 august, 2021
1 vacanta charlize theron jpg jpeg

Şi Charlize Theron a avut parte de o vacanţă superbă. Ea a ales Grecia şi mai exact, insula Paros. Aceasta este situată în „inima” Arhipelagului Cicladelor, din Marea Egee, la câteva ore cu feribotul din Atena. Insula este descrisă drept cel mai bine păstrat secret al Greciei. Printre multele motive de a alege o vacanţă în Paros, insula este renumită pentru plajele sale naturale.

Actriţa a fost surprinsă alături de cele două fiice adoptate ale sale, Jackson, în vârstă de 9 ani, şi August, în vârstă de 5 ani, dar şi de mama ei,  Gerda Jacoba Aletta Maritz.

Charlize Theron arată minunat în costum de baie la 45 de ani, aşa cum a fost surprinsă de fotografi pe iahtul de lux cu care au ieşit în larg. Actriţa s-a bucurat din plin de vacanţă cu familia, de soare şi mare.

stanga
dreapta
2 vacanta charlize theron jpg jpeg
3 vacanta charlize theron1 jpg jpeg
12 vacanta charlize theron10 jpg jpeg
13 vacanta charlize theron11 jpg jpeg
14 vacanta charlize theron12 jpg jpeg
15 vacanta charlize theron13 jpg jpeg
4 vacanta charlize theron2 jpg jpeg
5 vacanta charlize theron3 jpg jpeg
6 vacanta charlize theron4 jpg jpeg
7 vacanta charlize theron5 jpg jpeg
8 vacanta charlize theron6 jpg jpeg
9 vacanta charlize theron7 jpg jpeg
10 vacanta charlize theron8 jpg jpeg
11 vacanta charlize theron9 jpg jpeg

Este şi firesc, după un an obositor. Vacanţa ei Charlize vine la câteva săptămâni de la premiera „F9” în cinematografe. Cel mai nou film din franciza „Fast & Furious” a fost un succes la box office în această perioadă a pandemiei, obţinând 70 de milioane de dolari în primul weekend de lansare.

Theron a fost distribuită recent în  „The Final Girl Support Group”, un film despre supravieţuitorii unui criminal în serie care-şi unesc forţele pentru a salva o persoană dată dispărută.

Charlize a savurat minunata Mare Egee, în timp ce a băut băuturi răcoritoare. A avut şi invitaţi pe iaht, iar copiii au fost în elementul lor.

Charlize a ales un costum de baie negru, din două piese, şi nu a uitat de ochelarii de soare, pe care i-a purtat în mare parte a zilei.

Alături de ea şi de fetiţe a fost văzut şi un bărbat misterios. Personalul de pe iaht a avut grijă mereu ca oaspeţii să aibă tot ce îşi doresc.

La ora actuală, actriţa nu are o relaţie. Charlize Theron a povestit într-un interviu că nu crede ca va mai locui vreodată cu cineva. Actriţa din „Mad Max” a împărţit ultima oară aceeaşi casă cu actorul Stuart Townsend, acum 10 ani. ”Nu cred că voi mai putea locui vreodată cu cineva. Să fiu total sinceră, ar trebui să cumpere casa de lângă mine”, a declarat Charlize pentru Mirror.

„Nu ştiu dacă voi mai putea fi în stare să mai trec prin asta vreodată. Sunt prea bătrână pentru aşa ceva”, a completat vedeta.

Câştigătoarea premiului Oscar a mai mărturisit că „nu mă simt singură fără un bărbat lângă mine... Nu m-am simţit niciodată singură”, „în viaţa mea acum nu e loc pentru aşa ceva să se întâmple şi nici nu am vreo dorinţă legată de a locui cu cineva”, deşi povesteşte că nu are vreo emoţie în ceea ce priveşte ieşitul la întâlniri.

Dar „mă bucur când merg la întâlniri aranjate. Mă port cum probabil se poartă toată lumea. Sunt deschisă, mă distrez. Mă pot distra cu cineva şi vorbind la telefon sau schimbând mesaje. Nu ştiu niciodată ce urmează să se întâmple”, a mai dezvăluit Theron.

Din 2001 până în 2010, Charlize a fost într-o relaţie cu Stuart Townsend. Ultima oară a format un cuplu cu actorul Sean Penn.

Foto: Profimedia