Charlize Theron: “N-am avut dinţi în gură până la 11 ani!” Incredibil ce probleme medicale a avut sex simbolul hollywoodian!

26 septembrie, 2019
9 gettyimages 1146142381 jpg jpeg

Frumuseţea ei este incontestabilă şi ni se pare tuturor greu de crezut că a existat o perioadă când actriţa nu arăta deloc bine. De fapt, zâmbetul starului din Monster a dispărut complet în primii ei ani de viaţă, când Charlize nici măcar nu avea dinţi. Cum a fost posibil acest lucru?

Primul deceniu din viaţa ei, Theron aproape că n-avea niciun motiv să zâmbească! Şi n-a fost de vină atât vreo situaţie financiară precară a familiei sau greutăţile de zi cu zi ale traiului în Africa de Sud (ţara ei de origine), cât mai ales faptul că cea care avea să devină una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood n-avea dinţi. “Copilăria mea a fost groaznică”, pune actriţa punctul pe i în The Sun. “N-am avut dinţi până la 11 ani!”

gettyimages 1132158000 jpg jpeg

Aţi citit bine, superstarul hollywoodian s-a luptat cu o boală cruntă care a dus la distrugerea completă a danturii ei. Despre ce anume a fost vorba? “Aveam nişte colţi pur şi simplu, pentru că am făcut icter când eram mică şi mi s-a administrat atâta antibiotic încât am rămas fără dinţi în gură. Întreaga mea dantură fusese roasă de antibiotice şi mergeam tot timpul la dentist să-mi scoată micii colţi care-mi mai rămâseseră. Pot să spun că n-am avut niciodată dinţi de lapte din cauza asta.”

Fără zâmbet

gettyimages 1146188785 jpg jpeg

Pe lângă problemele pe care le întâmpina zi de zi din cauza lipsei danturii - atunci când mânca, de pildă - a existat şi factorul estetic care a pus-o într-o situaţie inedită şi deloc flatantă pe fetiţa Theron. Mai ales după ce începuse şcoala şi a intrat, ca orice şcolar, în vizorul colegilor ei, care cu siguranţă că n-au “iertat-o” pentru asemenea defect fizic.

gettyimages 1146142271 jpg jpeg

Mai mult, Charlize se simţea îngrozitor la final de an şcolar, când se poza întreaga clasă pentru albumul de sfârşit de clasă. “Mi-a fost foarte greu mai ales când ne făceau poze la şcoală, iar eu trebuia să mă prefac că am dinţi în gură. A fost îngrozitor!”

Alte probleme de sănătate

gettyimages 1131934029 jpg jpeg

Icterul de care a suferit în copilărie şi care şi-a făcut simţite efectele deloc plăcute timp de 11 ani n-a fost singura problemă medicală cu care s-a confruntat actriţa. Vedeta suferă, şi-n ziua de azi, de tulburare obsesiv-compulsivă, ceea ce îi ridică adesea probleme în viaţa de zi cu zi.

“Am OCD (n.r. obsessive compulsive disorder) şi nu e amuzant deloc”, a recunoscut diva în cadrul unei emisiuni radiofonice din Australia, Kyle and Jackie. “Trebuie să fiu tot timpul foarte organizată şi disciplinată că, dacă nu, creierul meu trece brusc pe altă <frecvenţă> şi am numai bătăi de cap apoi.”

gettyimages 1145068631 jpg jpeg

“Hai să vă spun ce mă ţine pe mine treabă în miezul nopţii”, a început Charlize să detalieze despre afecţiunea mentală de care suferă. “Nu suport sertarele în care oamenii îndeasă tot felul de obiecte şi după aceea închid uşa sertarului ca să nu se vadă dezordinea dinăuntru. Eu, pur şi simplu, stau în patul meu noaptea şi mă gândesc la conţinutul acestor sertare şi cum cineva a pus ceva ce nu trebuia acolo”, a declarat actriţa pentru Daily Mail.

Internată de urgenţă

gettyimages 1145069419 jpg jpeg

O altă experienţă medicală deloc plăcută s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, când Theron a fost spitalizată după ce contactase un virus necunoscut, care făcea ravagii în organismul vedetei. Afându-se în străinătate, Charlize a început să acuze dureri abdominale, dar s-a gândit că trebuie să fi fost cauzate de vreo indigestie.

Însă nu numai că simptomele nu dispăreau, ci deveneau tot mai puternice. Speriată, starul hollywoodian s-a întors degrabă acasă şi s-a internat la Cedars-Sinai Medical Center pentru investigaţii.

gettyimages 1145069747 jpg jpeg

National Enquirer a scris, la acel moment, despre internarea de urgenţă a actriţei şi despre faptul că, după patru zile de teste şi analize complexe, medicii tot nu şi-au dat seama ce putea declanşa acele simptome groaznice. Specialiştii au pus totul pe seama unui virus misterios care, slavă Domnului, a dispărut la fel de brusc precum a şi apărut.

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg