Charlotte Casiraghi, imaginea casei Gucci

4 martie, 2012
article 2009037 004f67c100000258 130 224x423 jpeg

La vârsta de 25 de ani, fiica prinţesei Caroline de Monaco este noua imagine a casei de modă italiene şi promotoarea unei linii vestimentare de inspiraţie ecvestră.

La vârsta de 25 de ani, fiica prinţesei Caroline de Monaco este noua imagine a casei de modă italiene şi promotoarea unei linii vestimentare de inspiraţie ecvestră. Charlotte Casiraghi şi-a făcut de curând debutul în lumea modei, pozând pe coperta ediţiei franceze a revistei „Vogue“, în septembrie 2011. Fiind o concurentă redutabilă în competiţiile de călărie, iar casa Gucci i-a dedicat deja în vara anului 2011 o linie vestimentară, intitulată „Equestre“ , inspirată din universul competiţiilor de hipism.

image

De curând, lui Charlotte i s-a oferit să devină imaginea oficială a brandului italian, informaţia confirmată joi, pentru revista „Elle“, de reprezentanţii Gucci, cu ocazia paradei organizată la Săptămâna modei de la Paris.

În calitate de imagine a casei Gucci, fiica prinţesei Caroline de Monaco urmează altor nume cunoscute din industria de divertisment, precum actriţa Evan Rachel Wood şi fotomodelul Natasha Poly. Totodată, ea provine dintr-o familie ale cărei reprezentante au cochetat de-a lungul anilor cu moda. Astfel, atât bunica ei, prinţesa Grace de Monaco, cât şi mama ei, prinţesa Caroline de Monaco, au apărut de multe ori pe copertele revistelor de modă.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg