Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor da testul cuplului la „America Express“. „Eu sunt genul rucsac, iar el este genul troller“

25 mai, 2022
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg

După Asia, vine America și după Sorin Bontea, urmează rândul lui Cătălin Scărlătescu să dea testul anduranței în cea mai nebună cursă de pe Glob. Oare cum va rezista parteneriatul cu iubita lui?

Chef Cătălin Scărlătescu este marea surpriză a emisiunii „America Express“, reality show-ul rebranduit după „Asia Express“, în care Sorin Bontea a câștigat una dintre runde. Iar faptul că pleacă în cursă alături de iubita lui, actrița Doina Teodoru, va face cu atât mai interesant de urmărit parcursul său, Chef Cătălin Scărlătescu fiind foarte rezervat, până acum, în ceea ce privește viața sa intimă.

Situațiile întâlnite în cursa „America Express“, cu siguranță, va scoate tot „untul“ din concurenți și îi va face să „dea în clocot“, dar mizăm pe umorul juratului de la „Chefi la cuțite“ că îl va scoate din situațiile tensionate.

Chiar înainte de plecarea în cursă, ambii parteneri au postat câte o fotografie pe conturile lor de Instagram. Dacă Scărlătescu s-a rezumat să noteze „Înainte de America Express. 😎“, partenera sa de viață, actrița Doina Teodoru, a fost ceva mai generoasă în detalii.

Eu sunt genul rucsac, iar el este genul troller. Eu m-aș aventura prin triburi, el preferă relaxarea la resort. 😂 Din start, poluri opuse, iar asta înseamnă că vom trăi aventura Asiae Epress la un nivel mult mai intens. Tot ce pot să spun este că abia aștept să văd ce o să iasă din combinația asta!“, spune Doina Teodoru pe pagina sa de Instagram.

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express 2 jpg

„Știu că ne așteaptă imprevizibilul în America, dar imprevizibil este și Chef Cătălin Scărlătescu, așa că eu zic că sunt pregătită. 💪🏻“.

Cine se mai încumetă să se avânte în „America Express - Drumul aurului“?

Pe lângă Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, vedetele care vor păși pe Drumul Aurului, acolo unde, odinioară, doar conchistadorii se aventurau, sunt rapperul Puya și soția lui, Melinda, trupa Andre, adică Andreea Antonescu și Andreea Bălan, actorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, misterioasa cântăreață Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, influencerița Bie Adam și mama ei, Mihaela



Recente pe Ok! Magazine

Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg
Actorul Bruce Willis și fiicele sale Rumer, Tallulah și Scout pe 30 aprilie 2006, Los Angeles, GettyImages jpg