Chef Florin Dumitrescu, despărţit de soţie şi de fiice: ”A fost una dintre cele mai mari lupte”

12 ianuarie, 2022
4 florin1 jpg jpeg

 Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu şi chef Florin Dumitrescu sunt protagoniştii unui nou show de cooking. Pentru chef Florin Dumitrescu, cele două luni petrecute la filmările Chefi fără limite, în Grecia, reprezintă cea mai lungă perioadă în care a stat departe de casă:

”Pentru mine, din multe puncte de vedere, Chefi fără limite a fost un proiect care părea că nu se mai termină. A fost foarte greu din toate punctele de vedere, atât fizic, dar şi mai mult psihic. Dorul de casă a fost una dintre cele mai mari lupte pe care le-am avut de dus în Grecia”.

 Una dintre marile provocări ale îndrăgitului chef pe parcursul filmărilor Chefi fără limite a fost dorul de casă, de soţia sa, Cristina, şi cele două fetiţe, Ava şi Mia. Chiar şi în mijlocul destinaţiilor superbe în care au filmat pe meleaguri greceşti, gândurile lui chef Dumitrescu s-au îndreptat tot către familia sa: ”Acest proiect a fost unul dintre cele mai grele. Faptul că nu am fost acasă două luni, timp în care am lipsit de la prima zi de şcoală, de la prima dată când fata mea cea mare şi-a pus mâna în gips... Am lipsit de la multe lucruri care se întâmplau pentru prima oară. Mi-am dat seama cât de important este să fiu prezent, alături de ele. Mi-a fost foarte dor de fetele mele pe perioada filmărilor, de toate trei, şi a fost foarte greu să rezist dorului de casă”, a mărturisit juratul. Mai mult, într-o zi lungă de transfer pentru concurenţi şi chefi, Florin Dumitrescu a ales să călătorească spre casă pentru o seară, doar pentru a fi alături de familia sa pentru câteva momente.

Chefi fără limite le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiţionale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe şi aventură cât cuprinde. Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrecu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele.Recente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg