Chef Florin Dumitrescu începe lupta cu kilogramele în plus

10 august, 2017
Chef Florin Dumitrescu slabit jpeg

Intrigat de faptul că prietenul său, Cătălin Scărlătescu, a reuşit să slăbească în timp record şi să ajungă chiar mai suplu decât el, Florin Dumitrescu s-a ambiţionat şi vrea să-şi reintre în formă.

image

Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuţite” difuzate pe Antena  1. Din toamnă, miza noii ediţii se dublează  în urma provocării lansate de Gina încă de sezonul trecut, de a pierde kilograme şi de a intra într-o formă fizică de invidiat. Fiecare dintre cei trei simpatici bucătari a câştigat deja câte o dată competiţia din faţa camerelor de filmat, însă de data aceasta Cătălin Scărlătescu pare să aibă un avans considerabil în ceea ce priveşte lupta kilogramelor în plus, pentru că revine cu o apariţie spectaculoasă.

La sfatul medicilor, Cătălin Scărlătescu a slăbit radical.

Colegii lui de platou nu se lasă mai prejos, iar cel care ia  în serios misiunea unui trup armonios este chef Florin Dumitrescu. Acesta a început de curând o dietă proprie, în care renunţă la tentaţiile culinare cu care este obişnuit în favoarea unui singur fel de mâncare, alternat la trei zile.

Aşa se face că acesta se supune unui tratament ,,la cuţite”, în care unicul aliment permis în primele zile a fost salata de varză. În continuare, se pare că orezul va câştiga teren, înlocuind atât delicioasele ouă benedict de la micul dejun, cât şi coastele de porc aromatizate în cele mai delicioase sosuri de la ora prânzului. Unde mai pui că desertul este ca şi inexistent, iar Florin Dumitrescu va trebui să îşi îndulcească zilele cu succesul indicat de acul cântarului.

"Eu am ales să urmez regimul acesta pentru a da jos câteva kilograme şi pentru a-mi demonstra că exista viaţă şi fără unt, cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată!", spune acesta, în timp ce le dezvăluie fanilor că în ciuda restricţiilor culinare, se simte mai bine ca oricând.

image


Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg