Chef Florin Dumitrescu va fi tată

25 februarie, 2013
img 8711 resize resize jpeg

Cel mai tânăr jurat de la “MasterChef” şi iubita lui, Cristina, au primit cu mare bucurie vestea că vor fi părinţi. Şi au aflat deja sexul copilului!

Cel mai tânăr jurat de la “MasterChef” şi iubita lui, Cristina, au primit cu mare bucurie vestea că vor fi părinţi. Şi au aflat deja sexul copilului!

Cristina şi Florin Dumitrescu aşteaptă primul lor bebeluş, o fetiţă, care va veni pe lume în această vară, şi numără cu nerăbdare zilele până când o vor putea strânge la piept.

„Ne doream mult un copil, dar nu ne gândeam să se întâmple atât de repede”, mărturiseşte în culmea fericirii Florin. „Aveam multe planuri pentru anul acesta, iar sarcina Cristinei e un bonus neaşteptat care ne bucură şi mai mult. Cred că lucrurile care se întâmplă natural, fără să le forţezi sunt cele veritabile. Cineva acolo sus a hotărât că suntem pregătiţi să devenim părinţi şi cred că avea dreptate.”

Însărcinată în 5 luni şi jumătate,

recunoaşte şi ea că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale, care nu va putea fi egalată decât de ziua în care îşi va vedea pentru prima oară fetiţa.

„Pentru o femeie, experienţa sarcinii, cu tot ce vine ea, frumos sau mai puţin plăcut, e o perioadă fascinantă. Nu m-am simţit niciodată atât de calmă, dar emoţionată în acelaşi timp, atât de rău fizic, dar extrem de fericită, iar în momentele în care vezi prima imagine ecograf şi simţi primele mişcări, ai senzaţia că iei parte la ceva atât de frumos, încât nu poţi să descrii în cuvinte.”

image

Copleşiţi de bucurie, viitorii părinţi poartă încă discuţii despre numele pe care îl va purta bebluşul: „Avem un short list şi suntem încă la faza de negocieri. Atât părinţii mei, cât şi părinţii lui Florin vin cu tot felul de nume de alint haioase, când vine vorba despre fetiţa noastră. Aşteaptă cu nerăbdare să ne hotărâm odată”, spune Cristina.

Iar Florin abia aşteaptă să poată să-şi pună în practică talentul culinar şi originalitatea pentru fetiţa lui, pentru care deja visează să inventeze o reţetă specială, aşa cum a făcut şi pentru iubita sa: „Ştiu sigur că voi găti foarte multe creme de legume, în primă fază. Mai târziu, când o să crească puţin, o să pot să îi prepar mâncarea şi să fac un plating haios şi prietenos, adică ceva total diferit de ce am făcut până acum.”

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg