Chef Foa a gătit de Paște pentru concurenții de la "Survivor România"
Juratul de la Masterchef a aflat cum e să-ți petreci Paștele la tropice.
Chiar dacă sunt departe de casă, iar temperaturile estivale nu amintesc nici pe departe de primăvara din România, concurenții de la "Survivor România" au avut parte de-o masă tradițională pascală, ca acasă.
De pregătirea meniului s-a ocupat însuși Chef Foa, sosit special din România în Republica Dominicană. Juratul de la "Masterchef" a venit cu un întreg transport după el, pentru a putea prepara bunătățile de pe masa festivă.
Pe lângă ciorba de miel, drob și sarmale, piesa de rezistență a meniului a fost mielul împănat cu usturoi și rozmarin, servit lângă o salată de legume la grătar.
"Eu gătesc în fiecare zi acasă pentru familia mea, iar Paștele înseamnă nu doar că ne adunăm familia apropiată, ci și cu bunici, cu părinți, cu frați, cu verișori și așa mai departe. Fiecare are jobul lui, unul face coyonac, altul face salata de boef, altul tot soiul de lucruri care se fac de Paște, bazate pe legumele și ingredientele de sezon", spune Chef Foa, care și-a suflecat mânecile și și-a pus șorțul pentru a pregăti masa pentru Vulturi și Tigri.
"Garantez că masa de Paște o să le pice atât de bine și o să-i trimită în amintiri, o să le meargă la suflet, o să-și imagineze familia și prietenii lângă ei, o să le țină locul aceste bucate prietenilor și familiei", mai spunea el, în timp ce grătarul sfârâia.
"Să faci Paștele aici e o dată-n viață. Mă bucur din plin, tot ce se întâmplă aici este minunat", a spus și Alex Delea, care s-a bucurat să aibă "oul campion" la ciocnitul ouălor.
După ospățul pregătit de Chef Foa, Tigrii au aflat că au câștigat drept recompensă, după jocul zilei, o noapte într-o vilă cu paturi moi și băi moderne.
Într-un final, toți concurenții au fost câștigători, masa încheindu-se cu un meniu de fast food, gândit tot de Chef Foa.